Skip to content
Politică

EXCLUSIV UPDATE Elena Udrea a confirmat că nu va participa la Congresul PMP

UPDATE

Fosta șefă a PMP, Elena Udrea, a declarat, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că nu va participa la Congresul PMP de duminică.

Surse din rândul conducerii Partidului Mișcarea Populară au precizat pentru PSnews.ro că Elena Udrea, fosta șefă a partidului, a decis să nu participe la congresul partidului din data de 8 februarie.

Potrivit surselor noastre, Elena Udrea nu vrea să afecteze imaginea partidului prin prisma problemelor cu care se confruntă în această perioadă și de asemenea vrea să se delimiteze complet de partid și astfel să îl lase să se dezvolte politic de unul singur.

De asemenea, unul dintre actualii membri ai conducerii PMP ne-a dezvăluit că tandemul Eugen Tomac (președinte)- Siegfried Mureșan (președinte executiv sau prim- vicepreședinte) va fi asistat de Dorel Onaca, din postura de secretar general. Onaca este fost consilier de stat și unul dintre cei mai apropiați oameni de Traian Băsescu.

În plus, sursa noastră din PMP ne-a dezvăluit că Traian Băsescu nu se va alătura partidului și că singura colaborare directă care va exista cu fostul șef al statului va fi în momentul în care acesta va putea să preia funcția de premier.

”Traian Băsescu nu va veni în PMP. Până la urmă a fost șeful statului. Să vină în PMP și să fie omologul Alinei Gorghiu? În niciun caz. Dl. Băsescu va colabora cu PMP doar în cazul în care vom ajunge să negociem și să ocupăm poziția de premier, unde bineînțeles îl vom susține”, ne-a punctat unul din membrii conducerii PMP.

Membrii PMP își vor alege o nouă conducere a partidului duminică, 8 februarie a.c. . Până în acest moment, singurul intrat în cursă pentru șefia partidului este deputatul Eugen Tomac.

foto: agerpres.ro

1 comentariu la “EXCLUSIV UPDATE Elena Udrea a confirmat că nu va participa la Congresul PMP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *