Skip to content
Politică

UPDATE Soția reacționează EXCLUSIV Surse: Vremea nevestelor în PNL. Un important vicepreședinte încearcă să își impună soția în fruntea unei organizații liberale

UPDATE

În urma informațiilor prezentate de către PSnews, soția vicepreședintelui PNL reacționeză într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Astfel, Claudia Benchescu a precizat, într-o postare pe Facebook, că nu este interesată de șefia niciunei organizații.

„În urma unor informaţii izolate apărute pe un site, simt nevoia să fac o precizare importantă. NU sunt interesată de şefia niciunei organizații‪#‎PNL‬, fie ea Teleorman sau Giurgiu. Sunt membru PNL Sector 3 din 2 Septembrie 2005 and I intend to keep it that way. Recunosc însă că mă amuza speculaţia, iar celor care s-au gândit că aş putea fi o opțiune nu pot decât să le mulţumesc.”, a scris Claudia Benchescu pe Facebook.

Surse politice din rândul Partidului Național Liberal au dezvăluit, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că unul din liderii importanți ai liberalilor încearcă să își impună soția în fruntea unei filiale a PNL.

Este vorba de vicepreședintele PNL, Mihai Voicu. Acesta, potrivit unor surse  din PNL, încearcă să o impună pe Claudia Benchescu, cu care s-a căsătorit de curând, fie în fruntea filialei liberale din județul Teleorman sau fie în cea din Giurgiu.

Claudia Benchescu este în prezent șefa studenților liberali, funcție pe care ar putea să o lase liberă dacă va ajunge să fie numită președinte al filialei PNL din Teleorman sau din Giurgiu.

O decizie în acest sens ar putea să se ia la Consiliul Național Executiv de sâmbătă, de la Pitești.

Claudia Benchescu și deputatul PNL Mihai Voicu s-au căsătorit în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: FOTO Imagini de la nunta unui important lider PNL. Cine au fost marii absenţi de la eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *