Skip to content
Politică

EXCLUSIV Udrea iese la rampă după înscrierea lui Băsescu în PMP: „Se schimbă toată clasa politică”

EXCLUSIV Udrea iese la rampă după înscrierea lui Băsescu în PMP: „Se schimbă toată clasa politică”

Elena Udrea a oferit in exclusivitate pentru PSnews o reactie cu privire la recenta inscriere a fostului presedinte Traian Basescu in Partidul Miscarea Populara.

Fostul Ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului a salutat acest gest politic al fostului sef al statului si a explicat care vor fi efectele deciziei lui Traian Basescu de a reveni in planul Opozitiei:

„Exact asa il vad. Salut acest lucru. Cred ca este (…) se schimba toata clasa politica sau atmosfera din clasa politica. Cred ca e benefic. Era nevoie de o voce care sa se auda in conditiile in care nimeni nu mai spune nimic.”

Udrea a precizat si ce impuls va da inscrierea fostului presedinte Partidului Miscarea Populara: „Cred ca va conta mult, sunt multi care asteptau inscrierea presedintelui ca sa vina si ei in Miscarea Populara. Deci cred ca va conta mult si cred ca este exact ce avea nevoie acest partid care s-a nascut ca partidul lui Traian Basescu pentru a castiga alegerile din toamna viitoare.”

Intrebata daca se gandeste sa se reinscrie in PMP, deputata Elena Udrea a raspuns transant: „Nu, nu, decizia mea este luata. Nu se schimba.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *