Skip to content
Politică

EXCLUSIV Ultima ispravă a lui Dragnea. Foştii contracandidaţi: Era de notorietate..

Foştii contracandidaţi ai lui Liviu Dragnea pentru conducerea Paritdului Social Democrat (PSD) reacţionează la ultima ispravă a acestuia: Era de notorietate…

Senatorii Daniel Savu şi Şerban Nicolae au declarat, sâmbătă, pentru PSnews.ro, că, în definitiv, este dreptul lui Liviu Dragnea să îşi aleagă echipa cu care vrea să conducă partidul. Cei doi au vorbit, astfel, despre cea mai recentă invitaţie a preşedintelui interimar al PSD, adresată sociologului Vasile Dâncu, de a se alătura din nou formaţiunii politice.

CITIŢI ŞI: Solicitare pentru Vasile Dâncu din partea lui Liviu Dragnea: Avem nevoie de…

În ciuda suspiciunilor îndreptate împotriva aşa-numitului „Grup de la Cluj” (al cărui exponent este Dâncu), Daniel Savu ne-a spus că acest grup mereu a venit cu „strategii” pentru PSD.

„Este de dreptul oricărui preşedinte de partid să-şi formeze o echipă din oamenii pe care îi consideră valoroşi pentru partid. Nu pot să mă exprim eu despre domnul Vasile Dâncu, dacă este oportun sau nu. Ştiu că este un om foartea apropiat PSD-ului – a fost ministru (al Informaţiilor Publice – n.r.) pe vremea lui Adrian Năstase, din câte ştiu. Dacă domnul Liviu Dragnea consideră că experienţa domnului Dâncu în materie de studii sociologice îi este de folos, eu nu pot să mă exprim. Eu nu am o relaţie de prietenie sau de apropiere cu domnul Dâncu, ca să ştiu despre ce este vorba. Grupul de la Cluj este tot ce are mai bun PSD-ul în zona aceea geografică. Deci, chiar dacă noi nu am reuşit să câştigăm alegerile în Cluj, totuşi avem acolo un grup de gânditori care au venit cu strategii, cu propuneri pentru partid, totdeauna interesante. Eu, unul, agreez grupul de la Ploieşti, grupul republican”, a conchis senatorul de Prahova, râzând.

Pe de altă parte, Şerban Nicolae a fost mult mai caustic la adresa lui Liviu Dragnea, amintind despre eşecul în alegeri ale PSD Cluj şi ale foştilor preşedinţi Adrian Năstase şi Mircea Geoană.

„N-am ce să comentez foarte tare. Înţeleg că din Grupul de la Cluj a rămas doar domnul Dâncu – citeam zilele trecute că Ioan Rus şi-a anunţat retragerea din politică. Era de notorietate faptul că ideologul, sfetnicul de taină al lui Dragnea este Vasile Dâncu. Sunt liberi să facă ce doresc, să se sfătuiască cu cine doresc – n-am nimic de comentat. Rămân la părerea pe care o vor avea membrii de partid, care sunt mult mai mulţi şi mult mai importanţi decât mine. Nu ştiu dacă Grupul de la Cluj a fost neapărat pe blat cu PDL şi cu Traian Băsescu, dar asta a fost impresia foarte multor PSD-işti, de-a lungul vremii. Probabil că domnul Dragnea intenţionează să obţină aceleaşi performanţe pe care le-a obţinut Vasile Dâncu când a condus organizaţia din Cluj sau poate performanţele la care a ajuns la prezidenţiale domnul Adrian Năstase, domnul Mircea Geoană… Nu-mi dau seama”, a încheiat ironic senatorul de Mehedinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *