Skip to content
Politică

EXCLUSIV Un contracandidat al lui Negoiţă iese la rampă. Ce rol are Dragnea în cursa pentru şefia PSD

Un contracandidat al lui Robert Negoiţă iese la rampă. Ce rol are şeful interimar al social-democraţilor, Liviu Dragnea, în cursa pentru conducerea titulară a PSD.

Senatorul Şerban Nicolae (care şi-a anunţat, în urmă cu câteva zile, intenţia de a candida pentru funcţia de preşedinte al partidului) a declarat, marţi, pentru PSnews.ro, că lansarea lui Negoiţă în lupta pentru şefia PSD reprezintă o decizie „statutară”, dar a refuzat să precizeze dacă primarul Sectorului 3 îi va fi sau nu un adversar redutabil.

" "

„Nu-i ştiu proiectul, nu-i ştiu oferta cu care se prezintă în faţa colegilor, ca să-mi dau seama dacă va fi o candidatură redutabilă sau nu”, ne-a spus parlamentarul.

Totodată, el a pus la îndoială ideea că Robert Negoiţă ar fi omul lui Liviu Dragnea, ipoteză întreţinută de prezenţa celor doi la o petrecere ţinută la Rin Grand Hotel (deţinut de primarul de sector şi de fratele lui).

„Habar n-am. Eu nu mi-am caracterizat niciodată colegii în funcţie de chestiunea asta şi nu mi-am dat seama cine este şi cine nu este. Oricum, din ce am înţeles eu, a făcut un anunţ în care făcea aluzie la problemele penale ale lui Dragnea, ceea ce mă face să cred că probabilitatea este destul de mare să nu fie omul lui Dragnea, că doar n-o să spui că faci parte dintr-o echipă în care este şi unul cu probleme penale. La noi, astea sunt la ordinea zilei – o bună parte dintre decizii se iau la petreceri”, a conchis Şerban Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *