Skip to content
Politică

EXCLUSIV Un nou subiect care naște tensiuni în culisele PNL. Vechii liberali par să se fi impus în fața PDL

Surse de la vârful PNL ne-au confirmat că în ședința de vineri a conducerii restrânse a liberalilor s-a discutat pe marginea unui subiect care a născut tensiuni între vechii liberali și vechii pedeliști.

Este vorba de susținerea liberalului Mihai Seplecan pentru șefia CJ Cluj, cu care vechii democrat- liberali nu ar fi de acord.

Citește și: Noi tensiuni în PNL? Un senator liberal a ajuns să cerșească funcții de la PSD. Mărturia unui lider social- democrat: ”A venit la mine să-mi ceară sprijinul”

Reamintim că, potrivit unor informații ale celor de la actualdecluj.ro, senatorul PNL, Marius Nicoară, i-ar fi cerut sprijinul șefului PSD Cluj, Remus Lăpușan, pentru a reuși să îl impună pe Mihai Seplecan în fruntea Consiliului Județean Cluj. Această solicitare a lui Nicoară către PSD vine ca urmare a faptului că cei din vechiul PDL nu l-ar agreea deloc pe Seplecan.

Potrivit unor informații deținute de PSnews.ro, acest subiect a fost discutat vineri, în ședința restrânsă a liberalilor. Victorioși par să fi ieșit vechii liberali în urma unei decizii prin care cei de la PDL Cluj ar urma să fie obligați să susțină propunerea pe care o vor face cei din vechiul PNL pentru șefia CJ Cluj și anume Mihai Seplecan.

”Da. S-a discutat și tema asta (n.r.: referindu-se la situația de la Cluj). Vor vota propunerea noastră, nu vor avea încotro”, a precizat un lider al liberalilor pentru PSnews.ro.

Potrivit unor surse politice, senatorul liberal Alin Tișe, cel care este unul dintre cei mai influenți lideri din cadrul noului PNL, este cel care s-ar opune susținerii lui Mihai Seplecan pentru poziția de șef al CJ Cluj.

 

1 comentariu la “EXCLUSIV Un nou subiect care naște tensiuni în culisele PNL. Vechii liberali par să se fi impus în fața PDL

  1. eu cred ca ajunge cat ati tinut sub sigla pnl niste otrepe pdl-iste… niste ciori vopsie, niste comunistoizi mafioti cu pretentii de reformatori …. mars afara jigodiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *