Skip to content
Politică

EXCLUSIV VIDEO – Ce spune Hrebenciuc despre șansele lui Iohannis în turul II

Fostul deputat PSD, Viorel Hrebenciuc, aflat în arest preventiv, s-a prezentat miercuri în fața magistraților de la Înalta Curte de Casație și Justiție unde se judecă contestația depusă de Hrebenciuc la decizia de arestare preventivă. Decizia ICCJ va fi definitivă.

Cu toate acestea, la intrarea în sala de judecată, Hrebenciuc a avut timp să își dea cu părerea asupra alegerilor prezidențiale. Fostul deputat spune că prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, nu are nicio șansă în fața candidatului PSD, Victor Ponta, în turul II.

Viorel Hrebenciuc a fost arestat preventiv în data de 29 octombrie, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic şi cumpărare de influenţă, spălare a banilor, folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite şi instigare la folosirea influenţei de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Potrivit DNA, începând cu aprilie 2013, Viorel Hrebenciuc, împreună cu deputatul Ioan Adam, Paltin Sturdza şi Dan Bengescu, a constituit şi coordonat un grup ce urmărea să obţină venituri prin oferire de mită, cumpărare de influenţă sau folosirea nelegală a influenţei cu scopul de a urgenta punerea în posesie şi eliberarea titlului de proprietate, precum şi o cât mai rapidă vânzare a terenului forestier în suprafaţă de 43.227 ha dobândit prin hotărâre judecătorească a Tribunalului Covasna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *