Skip to content
Politică

Exemplu de bună colaborare între PMB și Apa Nova. Mădălin Mihailovici: Sunt foarte fericit

deprahova.ro

Citiți în cele ce urmează despre un exemplu de bună colaborare între Primăria Municipiului București (PMB) și compania Apa Nova București (ANB).

Directorul general al ANB, Jorj Mădălin Mihailovici, s-a declarat „foarte fericit” de conlucrarea dintre compania pe care o reprezintă și Primăria Capitalei. S-a întâmplat luni, când primarul Gabriela Firea a anunțat că instituția pe care o conduce va cumpăra 100 de ambulanțe, peste jumătate din bani urmând să vină de la Apa Nova, conform Libertatea.ro.

DETALII AICI: Firea a făcut marele anunț: PMB cumpără 100 de ambulanțe. Peste jumătate din bani vin de la Apa Nova

„În numele celor 1.825 de angajați ai Apa Nova București, ținem să mulțumim bucureștenilor. Țin să mulțumesc doamnei primar general pentru încrederea pe care o are în noi. S-a dovedit că munca noastră – și cu bune, și cu rele – a fost o muncă profitabilă. Nu suntem perfecți; suntem perfectibili. Vreau să o asigur pe doamna primar general că la începutul săptămânii viitoare cei 4,7 milioane de euro (care reprezintă dividentele ce revin partenerului nostru, Primăria Generală a Capitalei) vor fi în conturile primăriei. Sunt foarte, foarte fericit că putem contribui, cu ajutorul doamnei primar general, ca serviciul de ambulanță să devină și mai performant decât este, pentru că ce este mai important decât sănătatea oamenilor? În numele companiei Apa Nova, mulțumim încă o dată bucureștenilor și doamnei primar general pentru încrederea pe care ne-o acordă”, a afirmat Mădălin Mihailovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *