Skip to content
Puterea Știrilor Video

Exercițiu de sinceritate în PNL: ”Faci mai repede știre atunci când ataci propriul partid decât atunci când ataci opoziția”

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Invitată în studioul Puterea Știrilor, senatoarea PNL Alina Gorghiu susține că după tensiunile create de demisia fostului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, lucrurile s-au liniștit în coaliția de guvernare.

„Ne-am apucat în a doua zi după semnarea protocolului prin care se clarificau problemele din coaliție, am închis ușa la momentul acela neplăcut și am mers mai departe. Vă spun asta pentru că nimeni nu are timp de pierdut, niciunul dintre miniștri, niciun coleg de-al meu sau altcineva din conducerea partidului, lucrurile sunt foarte clare pentru fiecare. E o formulă de coaliție guvernamentală dată practic de electorat. Cei care ne-au votat ne-au obligat să lucrăm împreună, ne-au obligat să respectăm această voință a electoratului și, indiferent de păreri personale, de simpatii, de antipatii, de chimia poate exista între două persoane sau partide, pentru noi este soluția morală de funcționare mai departe: PNL-USRPLUS-UDMR.

" "
" "

Va fi extrem de tentant pentru anumiți colegi să își arate sensibilitățile în public din când în când. Știți foarte bine că atunci când ataci propriul partid faci mai repede știre decât atunci când încerci să ataci opoziția, însă cu mai multă maturitate și cu un exercițiu pe care îl vom deprinde mai bine și anume acea dezbatere reală în interiorul coaliției, sunt convinsă că pas cu pas ne vom atinge fiecare obiectiv”, spune Gorghiu.

 

" "

1 comentariu la “Exercițiu de sinceritate în PNL: ”Faci mai repede știre atunci când ataci propriul partid decât atunci când ataci opoziția”

  1. Dna Gheorghiu-Dej stau si maintreb daca PNL făcea 30% la alegeri iar pe locurile 2-34 erau PSD proromania care aveau împreuna 51% cum spunea werner cine câștiga face guvernul chiar cu 30
    % asa ca asta-i cam ultima guvernare a PNL o sa ajungeți ca pntd ca din 2024 nu-l mai aveti pe werner sa va țină palma asa ca mai mâncat cacat la putere astia 3 ani ca din 2024 adio pnl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *