PSnews

VIDEO

„Există îngrijorare la Bruxelles!” Bușoi, concluzii alarmante după manevrele guvernanților EXCLUSIV

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi (vicepreședinte al Partidului Național Liberal) a fost vineri invitatul celei mai recente ediții a interviurilor video PSnews.ro.

Astfel, chestionat în cadrul interviului, cum se vede la Bruxelles, situația tensionată din cadrul coaliției de guvernare, Cristian Bușoi a declarat că aceasta este privită cu îngrijorare.

”Cu siguranță există îngrijorare la Bruxelles. Știți, pentru că știu că ați urmărit dezbaterea din Parlamentul European cu prilejul Ordonanței 13, dincolo de subiectul în sine, s-a văzut că surprinzător chiar oficiali socialiști ai Comisiei Europene au fost rezervați și chiar critici la adresa guvernării din România. Există de asemenea îngrijorare cu privire la capacitatea României de a absorbi fondurile europene, așa cum există foarte multă îngrijorare în ceea ce privește capacitatea României de a rămâne stabilă din punct de vedere economic și bugetar și de a ne încadra de deficitul de maxim 3% pe care l-am agreat cu partenerii noștri europeni și internaționali. Lucrurile acestea îîn moed evident afectează România și pe români”, a declarat liberalul Cristian Bușoi pentru Psnews.ro.

Puteți urmări secvența de la momentul 10:15 și până la momentul 11:20

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi