Skip to content
Politică

Există speranţă: candidatul PNL la Primăria Pantelimon, demersuri pentru readucerea RATB în oraş DOCUMENT

Există speranţă: candidatul Partidului Naţional Liberal (PNL) la Primăria Oraşului Pantelimon face demersuri pentru readucerea în localitate a Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Este vorba despre liberalul Mihai Culeafă, care a anunţat, joi seară, pe Facebook, că a făcut primul pas în acest sens.

„Am facut primul pas pentru a aduce RATB in Pantelimon!

Astăzi, am depus la sediul Primăriei un proiect de hotărâre privind înființarea, reglementarea, coordonarea și controlul prestațiilor serviciului de transport public asigurat de autobuzele RATB.

Fiecare zi în care acest proiect este amânat este o zi în care interesele oamenilor sunt ignorate, de aceea îi solicit primarului Marian Ivan și consilierilor locali PSD-iști să lase orgoliile și interesele personale deoparte și să adopte de urgență hotărârea menită să reintroducă autobuzele RATB la noi în oraș.

Transportul public este o componentă esențială a vieții unei comunități, iar locuitorii din Pantelimon merită să aibă acces la un transport modern și civilizat!” a scris Culeafă, ataşând o fotocopie a proiectului de hotărâre menţionat.

De altfel, Mihai Culeafă a vorbit, miercuri, într-un interviu acordat PSnews.ro, despre planurile lui privind readucerea RATB în oraşul Pantelimon.

„În prezent, în Pantelimon, există o singură firmă de transport, o firmă privată care aparține apropiaților actualului primar și care stabilește prețul după bunul plac, iar lucrurile nu mai pot să continue așa. De aceea, intenționez să înaintez Consiliului Local un proiect de hotărâre privind înființarea unui serviciu de transport public care să fie asigurat de autobuzele RATB”, spunea atunci Culeafă.

Aflaţi mai multe accesând linkul de mai jos.

CITIŢI ŞI: Veşti bune pentru oraşul Pantelimon. Candidatul PNL are promisiunea primarului Capitalei pentru reintroducerea RATB EXCLUSIV INTERVIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *