Skip to content
" "
Politică

Există speranță chiar și pe caniculă. Apa Nova s-a pus în mișcare

oilcitytoday.com

Valul de caniculă care a lovit din plin țara noastră au determinat Apa Nova – Compania de Ape Bucureşti (ANCAB) să ia cele mai eficiente măsuri anti-caniculă.

Mai exact, Apa Nova dă o mână de ajutor, acolo unde este posibil, pentru a acoperi, pe perioada lucrărilor derulate de operatorul local, necesarul de apă.

" "

”Compania noastră e destinată, în primul rând, beneficiului public. Nu putem sta deoparte și, la fel ca de fiecare data, vom fi alături de fiecare cetățean, ține de etica publică a Apa Nova. Toate lucrările de mentenanță sau investiții la rețeaua de apă potabilă au fost deja reprogramate pentru a nu afecta livrarea apei către populație. Singurele lucrări la care se va interveni sunt cele de avarii, cu maximă promptitudine. De asemenea, ANCAB susţine ideea Municipalităţii de amplasare a corturilor anti-caniculă din Bucureşti şi oferă asistenţă cu apă din reţea pentru toate locaţiile, în funcţie de necesarul de apă stabilit de echipele Primăriei”, afirmă directorul general adjunct Mihai Savin, potrivit Libertatea.ro

Ajutorul dat de Apa Nova pentru cei din Voluntari și Ștefănești e esențial, având în vedere că, din cauza unor lucrări executate de către operatorul local al serviciului de apă, s-a oprit alimentarea cu apă pentru câteva ore. Din acest motiv, a fost solicitat sprijinul Apa Nova, care va distribui apă în cursul zilei de vineri, 4 august, prin intermediul unei cisterne de 10.000 de litri și a unei mini-cisterne mobile pentru a ajunge la toți cei ce au nevoie de un pic de răcoare. Apa livrată de către ANCAB este apă din rețeaua de alimentare a Capitalei, verificată de laboratorul Apa Nova pentru a asigura încadrarea în parametrii de calitate.

În Capitală, Apa Nova va continua desfășurarea campaniei prin care 4 minicisterne de apă vor livra apă rece peste tot unde va fi nevoie, alături de Caravana ANCAB, care e dotată inclusiv cu lăzi frigorifice care conţin apă proaspătă din reţea, pe baza unor trasee prestabilite ce asigură acoperirea principalelor puncte aglomerate din Capitală. În aceeași logică Apa Nova va da curs, și de această dată, solicitării RATB de a oferi apă rece în mijloacele de transport în comun, continuând astfel, acțiunile similare desfășurate recent. Angajații ANCAB vor însoții reprezentanții RATB pe tot parcursul weekendului pentru a distribui apă rece călătorilor din mijloacele de transport în comun.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *