Skip to content
Societate

Expansiunea NATO, una dintre ”marile minciuni” ale Moscovei. Remus Ștefureac: Toate țările din Europa Centrală și de Est și-au dorit cu disperare aderarea

Facebook/Remus Ștefureac

”Una dintre marile minciuni ale regimului autocrat/totalitar de la Moscova este legată de așa-zisa expansiune a NATO”, scrie politologul Remus Ștefureac, directorul INSCOP Research, pe pagina sa de Faebook.

”Să nu uităm niciodată că NATO nu a inițiat nicio expansiune. Toate, dar toate țările din Europa Centrala și de Est, inclusiv România, au dorit cu disperare aderarea la NATO.

Populațiile din toate aceste țări au dorit să scape de opresiunea sovietica și să se alăture Alianței Nord Atlantice. Noi toți, cetățenii din estul Europei, am deschis larg umbrelele libertății și am invitat NATO în casele noastre pentru a redeveni stăpâni pe propriile destine în fața forței brute a expansionismului rusesc.

Iar astăzi, NATO suntem noi! Peste 90% dintre români consideră că viitorul națiunii se află în lumea liberă și democrată occidentală”, a completat Ștefureac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *