Skip to content
Politică

Explicația ochelarilor galbeni de la moțiunea de cenzură. Atacul PNL la hipsterii USR

semnaluloltului.wordpress.com

Fostul ministru liberal al Culturii, Gigel Știrbu, a reușit miercuri să facă virală prezentarea moțiunii de cenzură în plenul Parlamentului nu prin importanța momentului politic, ci cu ochelarii săi galbeni, de hipster, scrie digi24.ro.

Fotografia cu liderul PNL purtând ochelari de hipster a făcut deliciul publicului în social-media, lucru de natură să-l amuze pe Gigel Știrbu. Acesta a explicat că ochelarii de hipster sunt cadou de la soție și au fost foarte potriviți pentru a populariza prezentarea moțiunii de cenzură, altfel un moment politic plictisitor și tehnic.

Încântat de ideea de a fi ”hipster”, la concurență cu cei de la USR, liberalul a spus pentru Digi24.ro că intenționează să dea un atac și mai aplicat la electoratul cuplului Barna-Cioloș: ”îmi pun cercel și îmi iau și trotinetă”.

Moțiunea de cenzură a fost citită miercuri în plenul Parlamentului și urmează să fie dezbătută și votată marți, săptămâna viitoare. Pentru ca Guvernul Dăncilă să fie demis, este nevoie de minimum 233 de voturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *