Skip to content
Politică

Explicatie pentru comportamentul lui Traian Basescu: “Senzatia mea a fost ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice”

Presedintele Traian Basescu a sustinut luni dupa-amiaza, de la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa in care a acuzat ca se pregateste fraudarea alegerilor si a lansat mai multe atacuri la adresa lui Victor Ponta si a lui Calin Popescu Tariceanu. Traian Basescu a atras atentia si de aceasta data asupra modului in care s-a exprimat.

Imediat dupa declaratia de presa de la Cotroceni, jurnalistul Radu Tudor a comentat la emisiunea “La ordinea zilei”, de la Antena 3, iesirea presedintelui. Radu Tudor a oferit o explicatie pentru comportamentul manifestat de presedinte, considerat ca fiind nefiresc. Astfel, jurnalistul a precizat ca, din punctul sau de vedere, presedintele Romaniei ar fi fost baut la momentul sustinerii declaratiei de presa.

Senzatia mea a fost ca Basescu se afla sub influenta bauturilor alcoolice”, a spus Radu Tudor. Jurnalistul a adaugat ca, in opinia sa, un om care se adreseaza cu apelative precum “Corinuta” ar trebui sa se adreseze “unitatilor de specialitate”.

De asemenea, Radu Tudor a afirmat ca “Basescu frizeaza un caz medical”. “Omul acesta sigur nu e in regula”, a incheiat ziaristul Antena 3.

3 comentarii la “Explicatie pentru comportamentul lui Traian Basescu: “Senzatia mea a fost ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice”

  1. Daca nu era baut , nici nu ar fi putut sta in picioare . El bataie ( tremura ) cand e linistit , dar acum plin de nervi . Dadea in damblagire . O fi ajuns damful pana la ziaristi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *