Skip to content
Politică

Explodează DNA! Interceptari cu tatăl Codruței Kovesi (Audio)

Jurnalistii de la Lumeajustitiei.ro au publicat o interceptare audio cu tatal sefei DNA Laura Codruta Kovesi, fostul procuror Ioan Lascu.

Interceptarea audio reda o discutie puratat in anul 2010 intre tatal lui Kovesi, care la acea vreme era Procuror General al Romaniei, si Florin Apostu, fost prim-procuror al Parchetului Judecatoriei Sibiu. Interceptarea a fost realizata in dosarul in care Florin Apostu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie in care a fost implicat si afaceristul Ilie Carabulea.

Problema cu aceasta interceptare, sustin cei de la Lumeajustitiei.ro, este ca nu se “pupa” cu stenograma din dosar. Mai exact, stenograma in care se reda discutia ar fi fost falsificata, fiind sarite o serie de pasaje cheie si inlocuite cu mentiunea “neinteligibil“.
PSnews.ro prezinta in continuare inregistrarea audio publicata de Lumeajustitiei.ro, precum si articolul referitor la acest caz:  Iata cum anchetatorii DNA au falsificat stenograma inregistrarii audio efectuata, in 2010, de DNA – Alba, in care procurorul infractor Florin Apostu vorbea cu tatal Codrutei Kovesi, Ioan Lascu, sa intervina pentru promovarea unui RIL la fii-sa. In toate locurile in care se rostea „recurs in interesul legii”, anchetatorii au scris „neinteligibil”. Cine a avut interesul sa il ocoleasca pe tatal lui Kovesi? Lumeajustitiei.ro prezinta exclusiv inregistrarea reala (Audio)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *