Skip to content
Hunedoara Știri locale

Explozia de cazuri COVID suspendă activitatea cu publicul la sediile Consilului Judeţean Hunedoara

gddhd.ro

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara a suspendat programul de audienţe la sediul instituţiei din Deva şi la Biroul Teritorial din Petroşani, din cauza creşterii incidenţei cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2, a informat miercuri administraţia judeţeană.

Audienţele vor fi reluate imediat ce numărul de îmbolnăviri va scădea „semnificativ” atât în municipiul Deva, cât şi la nivelul întregului judeţ, potrivit Agerpres.

Pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă, cetăţenii sunt rugaţi să se adreseze CJ Hunedoara şi să transmită documente în format electronic sau prin poştă.

Menţionăm că în toată această perioadă, în incinta Consiliului Judeţean Hunedoara au fost luate măsuri de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2. Angajaţii poartă mască de protecţie în spaţiile închise, se respectă distanţarea fizică, birourile sunt dotate cu dezinfectanţi pentru mâini şi suprafeţe, la intrarea în Consiliul Judeţean Hunedoara există dispensere cu dezinfectant pentru mâini şi aparate de termoscanare„, se arată într-un comunicat al CJ Hunedoara.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 a fost calculată miercuri în judeţul Hunedoara la o valoare de 5,51 la mia de locuitori, iar în municipiul Deva la 8,48 la mia de locuitori.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *