Explozia de la staţia GPL din Crevedia: Firma aparţine fiului primarului PSD din Caracal

Firma de GPL la care s-a produs explozia din Crevedia, soldată cu zeci de răniţi, se numeşte Flagas SRL şi îi aparţine fiului primarului PSD din Caracal.

Acţionarii firmei Flagas SRL sunt Ionuţ Daniel Doldurea (51%) si Cosmin Ionuţ Stinga (49%), conformG4 Media, care citează Termene.ro.

Ionuţ Daniel Doldurea e fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Edilul a confirmat la România TV că staţia aparţine fiului său.

„Am plecat de urgenţă din străinătate, la un simpozion. Acum am ajuns acolo! Dar iau primul avion spre România. Într-adevăr, această staţie care a luat foc este a fiului meu Ionuţ. Ionuţ este acolo. Este cu procuratura după el! Nu mai funcţiona staţia respectivă! Eu nu ştiu ca băiatul meu să fi făcut ilegalităţi!  Înţeleg că sunt şi 2 pakistanezi muncitori, daţi dispăruţi”, a declarat primarul.

Primarul PSD din Caracal a cărui familie controlează firma unde a explodat stația GPL din Crevedia este omul influentului baron PSD Paul Stănescu și are peste 20 de case și apartamente

Firma Flagas SRL deține depozitul de GPL care a explodat sâmbătă seara în Crevedia. Acționar majoritar și administrator e Ionuț Daniel Doldurea, fiul lui Ion Doldurea, primarul PSD din Caracal

Ion Doldurea a fost impus de baronul PSD Paul Stănescu în 2019 la șefia PSD Caracal în locul lui Dan Ciocan, care voia să preia controlul în organizația Olt a PSD tocmai de la Stănescu.

Tot Paul Stănescu, actualul secretar general PSD, l-a impus pe Doldurea și candidat la Primăria Caracal, pe care acesta a și câștigat -o în 2020.

Chimist de profesie, Doldurea a înființat mai multe firme, inclusiv din domeniul carburanților, pe care le-a trecut apoi pe numele fiilor săi.

Doldurea sr. s-a remarcat prin faptul că a inițiat, în calitate de președinte al Asociației „Fiii și prietenii Caracalului”, un referendum pentru redenumirea județului Olt în Romanați. După eșecul votului din 2018 a demisionat de la conducerea asociației.

Până să devină primar, Doldurea senior a activat în mediul privat, incepând cu 1993, potrivit CV-ului oficial.

Anterior a fost director comercial la Intreprinderea de anvelope din Caracal și Inspector de specialitate (chimie) la Inspectoratul de Stat pentru Controlul calității produselor, Caracal.

În 1979 a absolvit Facultatea de Tehnologie Chimică a Universității București.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL