Skip to content
Politică

Explozia din Brașov. Starea unei paciente s-a agravat

Managerul Spitalului Judeţean Braşov, Daniela Neculoiu, a declarat, joi, că se poartă discuţii cu Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Afacerilor Interne în vederea transferului femeii de 51 de ani la o clinică din străinătate, joi sau vineri, după ce familia pacientei a cerut acest lucru, potrivit realitatea.net.

„Starea femeii s-a agravat puţin din punct de vedere respirator. Este în continuare ventilată mecanic. Aparţinătorii au spus că vor în continuare transferul. Am vorbit şi cu Ministerul Sănătăţii pentru a fi transferată în străinătate astăzi (joi – n.r.) sau mâine (vineri – n.r.). Urmează ca cei de la minister să găsească un centru. Ceea ce a ţinut de noi am făcut”, a spus dr. Neculoiu.

În urma exploziei de la moara de făină „Şapte Spice”, şase persoane au fost rănite şi transportate la spital, dintre care una, un bărbat de 31 de ani, a murit pe masa de operaţie la Spitalul Judeţean Braşov. Bărbatul era cel care a rămas prins sub dărâmături şi care a suferit traumatisme craniene foarte grave. Guvernul a decis, miercuri, că familia bărbatului va primi un ajutor de urgenţă de 5.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *