Skip to content
Politică

Explozie gravă într-un complex militar din Ankara. Cel puţin cinci morţi şi zeci de răniţi

O explozie puternică s-a produs într-o clădire dintr-un complex militar din Ankara, miercuri. Explozia s-a produs în apropiere de Cartierul General al Armatei Turciei.

Urmele exploziei de la Ankara Explozia a provocat un nor mare de fum deasupra capitalei Turciei.

Potrivit primelor informaţii, zeci de victime în urma acestei explozii. Potrivit presei turce, aproximativ 20 de ambulanţe au sosit la locul exploziei.

Explozia a avut loc la 300 de metri de Cartierul General al Armatei Turciei, în cazărmile militarilor.

CNN Turk a informat la rândul său că au fost vizate locuinţele din complexul armatei ale militarilor turci şi că explozia a provocat distrugeri importante.

O oficialitate a Poliţiei turce din Ankara, citată de Reuters, a informat că un vehicul a explodat. Fotografii postate pe reţele de socializare arată o coloană de fum imensă ridicându-se în zona deflagraţiei.

Potrivit Reuters, explozia s-a produs la trecerea unui vehicul militar, în apropiere de cazarma soldaţilor. Guvernatorul Ankarei a anunţat că este vorba despre un atentat cu maşină-capcană, ân urma căruia cinci persoane au murit şi zece au fost rănite, potrivit unui prim bilanţ al victimelor.

Recent, Turcia a fost afectată de atacuri teroriste, inclusiv de un atac sinucigaş care a ucis zece persoane la Istanbul, în luna ianuarie, amintește romaniatv.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *