Skip to content
Bihor Societate

Explozie în Bihor luni seară. Patru muncitori răniți, în stare gravă

" "

O explozie s-a produs, luni seară, la o secţie de încărcare butelii din localitatea Ştei, judeţul Bihor, deflagraţia fiind urmată de un incendiu. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, IGSU transmiţând că şapte din cei zece muncitori aflaţi în tură au suferit arsuri.

Patru dintre muncitorii răniţi în urma exploziei de la o staţie de încărcare butelii din localitatea Ştei, judeţul Bihor, au suferit arsuri la nivelul căilor aeriene, fiind conştienţi şi urmând a fi intubaţi, preventiv. Ceilalţi trei răniţi au arsuri de gradele I şi II pe faţă şi pe mâini.

" "

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), primele informaţii arătau că 10 persoane ar fi suferit arsuri corporale de gradele I şi II.

„La acest moment, se evaluează persoanele surprinse. Şapte dintre cele 10 persoane (salariaţi aflaţi în tura de serviciu) sunt afectate de acest incident (prezintă arsuri)”, arată IGSU, relatează News.ro

Pentru eficientizarea misiunii de răspuns, în judeţ a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

Salvatorii intervin cu 5 ambulanţe SMURD şi o autospecială de transport victime multiple. În sprijinul militarilor, la locul intervenţiei s-au deplasat şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *