Skip to content
Politică

EXPLOZIE în Kosovo, în timpul vizitei premierului Serbiei

O încărcătură explozivă a fost detonată, duminică, lângă un complex sportiv din nordul Kosovo, acolo unde premierul sârb Aleksandar Vucic urmează să ţină un discurs în cursul acestei seri.

Deflagrația produsă în localitatea Zubin Potok a avariat un automobil, a spus șeful biroului din Kosovo al guvernului sârb, Marko Djuric, citat de postul de televiziune regional N1, informează romaniatv.net.

Explozia s-a produs în jurul orei locale 03:00 (01:00 GMT) și a spart ferestrele complexului sportiv respectiv, unde se monta o scenă, fără însă ca deflagrația să rănească pe cineva.

Programul lui Vucic nu a fost modificat, a declarat Djuric, care a precizat totuși că „decizia finală va fi luată în acord cu forțele de securitate”.

Șeful Executivului de la Belgrad a sosit, duminică, în nordul provinciei Kosovo. El a vizitat o exploatare minieră în cursul dimineții și urmează să rostească un discurs duminică seară, la centrul sportiv din Zubin Potok. În Serbia vor avea loc pe 24 aprilie alegeri legislative anticipate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *