Skip to content
Cluj Știri locale

Explozie într-un apartament de la parterul unui bloc din Cluj-Napoca

bacauexpres.ro

O expozie urmată de mai multe mici incendii s-a produs, marţi seară, într-un apartament de la parterul unui bloc din Cluj-Napoca. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale, deocamdată nefiind semnalate victime. Locuinţa este, însă inundată cu fum, relateaza news.ro.

Pompierii din Cluj au anunţat, marţi seară, că s-a produs o expozie într-un apartament aflat la parterul unui bloc de pe strada Fântânele din municipiul Cluj-Napoca.

" "

”Am fost anunţati la 22.17 despre producerea unei explozii într-unul din apartamentele situate la parterul unui bloc de locuinte de pe strada Fântânele. Până în acest moment nu sunt anunţate persoane rănite, însă apartmentul este inundat de fum dens”, au transmis pompierii.

Potrivit acestora, explozia a fost urmată de mai multe focare mici de incendiu, care au cuprins obiecte de mobilier din două camere.

S-au autoevacuat persoanele din apartamentele învecinate. Scara de bloc nefiind inundată de fum, nu a fost necesară evacuarea persoanelor de la etajele superioare.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *