Explozie la un spital din Ploiești, după ce un muncitor ar fi folosit un flex în secția ATI

Sursă foto: X

O explozie a avut loc luni la spitalul Movila din Ploiești, într-un salon de Terapie Intensivă. O femeie de 80 de ani are arsuri pe suprafața corpului. Explozia ar fi fost provocată de o scânteie de la un muncitor care folosea flexul în salon.

ACTUALIZARE ISU Prahova transmite că victima era în comă în momentul producerii deflagrației, dependentă de oxigen și prezintă arsuri pe 16% din suprafața corporală și la nivelul căilor aeriene. Ea va fi intubată și transportată la UPU Ploiești.

„La data de 26 februarie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați despre faptul că în incinta unei unități medicale din municipiul Ploiești ar fi izbucnit un incendiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că aspectele sesizate se confirmă, din primele verificări, reieșind faptul că incendiul ar fi izbucnit într-un salon în care se afla internată o singură pacientă, de 83 de ani.

Pompierii sosiți la fața locului au lichidat incendiul, în urma acestuia rezultând vătămarea corporală a pacientei, care ar fi suferit mai multe arsuri la nivelul corpului, aceasta fiind transportată la o alta unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

La acest moment, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs incendiul și luării măsurilor legale care se impun”, arată un comunicat al Poliției.

Potrivit ISU Prahova, o femei de 80 de ani a suferit arsuri grave, după explozia de la Spitalul Movila, secția exterioară a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, transmite presa locală.

Potrivit sursei citate, explozia nu a fost urmată de incendiu și a avut loc într-un salon al spitalului.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL