Explozie pe șantier: Pacientul de la Spitalul „Bagdasar-Arseni” a fost detubat

Sursă foto: Captura YouTube / Stirile TVR
Sursă foto: Captura YouTube / Știrile TVR

Starea bărbatului rănit în explozia de pe şantierul Autostrăzii Moldova şi internat la Spitalul „Bagdasar-Arseni” cu arsuri pe mai mult de 40% din suprafaţa corpului este stabilă, el fiind detubat.

Pacientul aflat la Spitalul „Bagdasar-Arseni”, în vârstă de 61 de ani, are arsuri de gradul l-ll pe 40 % suprafaţa corporală.

Conform reprezentanţilor unităţii sanitare, bărbatul este „conştient stabil hemodinamic, detubat”.

El este dus la sala de operaţii pentru continuarea tratamentului chirurgical, au transmis reprezentanţii Spitalului „Bagdasar-Arseni, informează news.ro.

Pacientul va fi tratat în continuare în ţară, nefiind luat în calcul pentru moment transferul în străinătate.

Un alt rănit, în vârstă de 40 de ani, adus la Spitalul Floreasca, are arsuri tot pe 40% din suprafaţa corpului, însă sunt de gradele ll – lll.

Autorităţile din Vrancea au activat, în noaptea de miercuri spre joi, Planul Roşu de Intervenţie, după ce un incendiu a cuprins o magistrală de gaz, pe şantierul Autostrăzii Moldova. Patru muncitori ai firmei care lucrează la construcţia autostrăzii au murit, iat alţi cinci au fost răniţi. Trei dintre răniţi au avut arsuri superficiale, fiind externaţi joi dimineaţă de la Spitalul Adjud.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: