Skip to content
Dâmbovița Știri locale

Explozie, urmată de incendiu, într-un bloc din Târgovişte. Un bărbat a suferit arsuri la faţă. Locatari evacuați

facebook

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, într-un bloc din Târgovişte, aproximativ 30 de persoane reuşind să iasă din imobil. Un bărbat de 57 de ani a suferit arsuri la faţă.

Potrivit ISU Dâmboviţa, o explozie a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, într-un bloc din municipiul Târgovişte, fiind urmată de un început de incendiu, în zona aragazului.

Acolo au Intervenit 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială de  sescarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială pentru lucru la înălţime.

În urma incendiului, a rezultat o victimă care a suferit arsuri la nivelul feţei. Persoana rănită, un bărbat de 57 de ani, a fost evacuată de pompieri şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ Dâmboviţa prezent la locul evenimentului.

Au fost afectate uşa de la intrarea blocului, uşa, ferestrele şi balconul apartamentului şi trei autoturisme aflate în faţa blocului.

S-au autoevacuat circa 30 de persoane.

La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu este afectată structura blocului, dar a fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru efectuarea unor verificări de specialitate, informează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *