Skip to content
Politică

EXPLOZIV: Buzatu e de acord cu DEBARCAREA lui Dragnea, dacă i se oferă soluții RAȚIONALE! Culisele negocierilor EXCLUSIV

YouTube

Baronul de Vaslui – l-am numit pe Dumitru Buzatu – susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că ar fi de acord cu debarcarea lui Liviu Dragnea de la șefia PSD, dacă scrisoarea liderilor contestatarianunțată, miercuri, în exclusivitate de PSnews.rova propune ”obiective raționale, soluții viabile și proceduri clare” privitoare la perioada post-Dragnea!

Vă prezentăm declarațiile lui Buzatu.

Numeroase negocieri pentru debarcarea teleormăneanului!

”Zilele acestea, eu am participat la multe discuții și întâlniri, întâmplătoare sau organizate, în care s-a analizat această problemă, a scrisorii semnate de contestatarii lui Dragnea. În cadrul acestor întâlniri, eu am anunțat că voi fi de acord cu un astfel de demers dacă este unul rațional, și dacă are, într-adevăr, obiective raționale, soluții viabile și proceduri clare privitoare la ceea ce ar urma să se întâmple după schimbarea lui Dragnea de la șefia PSD. Altminteri, de ce să-l dăm pe ăsta jos și să-l punem pe altul în locul lui? Doar pentru asta, pe mine nu mă interesează așa ceva, fiindcă eu nu vreau funcții și garanții pentru un viitor politic. Eu vreau ca proiectele să meargă și ca lucrurile să funcționeze. Atât.

CEx sau o convocare a lui Dragnea!

Ce sper eu este să ajungem la o soluție rațională, fie în cadrul unui CEx, fie în cadrul unei ședințe în care Dragnea să fie invitat pentru a se discuta toate aceste probleme. Este necesar să le discutăm în forurile noastre de conducere și să respectăm procedurile statutare. Că altfel, fără discuții și soluții raționale, pe mine nu mă interesează să-l schimbăm pe Dragnea și să-l punem pe altul în scaunul lui, altul care să facă și să dreagă”, a declarat Dumitru Buzatu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 comentarii la “EXPLOZIV: Buzatu e de acord cu DEBARCAREA lui Dragnea, dacă i se oferă soluții RAȚIONALE! Culisele negocierilor EXCLUSIV

  1. Buzatu,este un sclav..nimic mai mult.Daca iese din front o incaseaza..Asa ca,de va fi sa fie ceva el va alege gasca mai tare..Fara interese de genul partid pentru popor sau luptam pentru depturi si alte povesti nemuritoare.Va astepta sa vada cine castiga lupta si abia dupa va face si el ceva tam tam.SCLAV si LAS..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *