Skip to content
Politică

EXPLOZIV Crin Antonescu îl susține pe Orban în RĂZBOIUL cu gruparea Gorghiu: conducerea PNL a acționat CORECT! EXCLUSIV

MagnaNews

Fostul președinte al PNL – l-am numit pe Crin Antonescu, revenit în prim-planul partidului pe post de candidat la europarlamentare – susține, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că poziția adoptată de Ludovic Orban la referendumul privind familia tradițională a fost una corectă.

De asemenea, Antonescu lasă să se înțeleagă că, în spatele frondei iscate de Alina Gorghiu&Co, se află cu totul alte motivații decât cele legate de eșecul referendumului. Vă prezentăm declarațiile lui Crin Antonescu.

Dezamăgit de eșecul referendumului

”Personal, sunt dezamăgit de rezultatul referendumului pentru familie. Cred că avem de-a face cu un semnat îngrijorător legat de indiferența, de dezinteresul unei bune părți a electoratului românesc pentru o serie de teme pe care eu le consider importante. Referitor la poziția adoptată de conducerea PNL în ceea ce privește acest referendum, eu cred că atitudea a fost una corectă. Ludovic Orban nu a angajat oficial partidul în organizarea și susținerea referendumului, lăsând posibilitatea liberalilor de a vota așa cum le dictează conștiința. Să nu uităm că cei mai importanți lideri ai PNL s-au poziționat la referendum și au votat ‹da›.

Care sunt adevăratele motive?

Acum, pe mine unul mă nedumerește scandalul stârnit în PNL. Nu văd motivele pentru care poziția adoptată de conducerea PNL ar trebui contestată, atacată… Dacă nemulțumiții au alte motive care stau la baza acțiunii, nu cred că acestea trebuie plasate sub egida referendumului. Nu înțeleg, sincer și limpede, ce anume în chestiunea referendumului i se reproșează actualei conduceri a PNL. Eu consider că a acționat corect”, a declarat Crin Antonescu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *