Skip to content
Politică

EXPLOZIV Marius Oprea, TOTUL despre COLABORAREA lui DUDA cu SECURITATEA. Scandalul din Casa Regală EXCLUSIV

www.familiaregala.ro

Istoricul şi scriitorul Marius Oprea – monarhist şi apropiat al Casei Regale – face dezvăluiri de-a dreptul incendiare, în exclusivitate pentru PSnews.ro, despre monstruosul scandal iscat de refuzul cuplului Margareta-Duda de a-i permite Principelui Nicolae să îl vadă pe Regele Mihai I. Nici mai mult, nici mai puţin, Oprea susţine că îndepărtarea lui Nicolae din lina succesoarală a Casei Regale ar fi putut fi falsificată, cu largul concurs al aceluiaşi cuplu, în condiţiile în care Principele a primit o simplă copie xerox care îi consfinţea mazilirea!

De asemenea, istoricul – supranumit „Vânătorul de securişti” – susţine că discuţiile referitoare la colaborarea Principelui Radu Duda cu fosta Securitate sunt cât se poate de normale şi de actuale. „Am văzut cu ochii mei o trimitere clară la Radu Duda într-un document autentic al Securităţii. Radu Duda era considerat <persoană de sprijin>, adică se ocupa, la ordinele Securităţii, de cei care urmau să colaboreze cu Securitatea”, dezvăluie Marius Oprea. Nu în ultimul rând, scriitorul analizează motivele „alianţelor” parafate de cuplul Margareta-Duda cu Liviu Dragnea şi PSD.

Foame de bani

Una dintre explicaţiile cele mai evidente ale uriaşului scandal în care este târâtă Casa Regală a României este că succesiunea materială este mai importantă decât succesiunea morală. Principesa Margareta şi Radu Duda sunt interesaţi, în principal, de banii Casei Regale, ceea ce este total imoral. Gestul incalificabil de a nu i se permite Principelui Nicolae să intre la Regele Mihai I, bunicul său aflat pe patul de moarte, poate comporta doar două explicaţii logice, altele nu există.

Menţinut artificial în viaţă

În primul rând, este foarte posibil ca Regele să se afle într-o stare extrem de gravă, nemaifiind conştient. Principesa Margareta şi Radu Duda nu au vrut ca Nicolae să afle asta, pentru că s-au temut că Principele ar face publică adevărata situaţie. Cu alte cuvinte, dacă lucrurile stau astfel, Regele este ţinut artificial în viaţă cu un singur scop: instituţionalizarea Casei Regale şi deciderea situaţiei Palatului Elisabeta. Cum? Prin înţelegeri şi alianţe cu Liviu Dragnea şi PSD, partid în care se află urmaşii comuniştilor care l-au înlăturat de pe tron pe Regele Mihai.

Repunerea lui Nicolae în lina succesiunii?

În al doilea rând, faptul că Principelui nu i s-a permis să îşi vadă bunicul, mai poate avea o explicaţie, la fel de plauzibilă: anume că Regele Mihai I nu are nimic împotriva lui Nicolae şi că l-a repus în linia firească a succesiunii. Dacă lucrurile stau astfel, este evident de ce Principesa Margareta şi Radu Duda, folosind boala Regelui, îl ţin pe Mihai I departe de ochii şi urechile oricui. Ceea ce este incalificabil, întrucât nici măcar rudele Regelui din străinătate, la rându-le capete încoronate, nu au mai putut lua legătura cu el. Zidul construit în jurul Regelui este total imoral.

Principele, înlăturat printr-un fals?

Eu am mari semne de întrebare privitoare la modul în care a fost înlăturat Principele Nicolae din linia de succesiune a Casei Regale. Comportamentul cuplului Margareta-Duda mă face să am dubii cel puţin rezonabile privitoare la aşa-zisa (şi mult trâmbiţata) supărare a Regelului pe Nicolae. Majoritatea monarhiştilor din România împărtăşesc aceeaşi viziune. În locul unei decizii oficiale de înlăturare din linia succesiunii, Nicolae a primit o simplă copie xerox! Păi… şi eu vă pot face, oricând, un „document” ca ăsta! Cred că semnătura Regelui Mihai ar putea fi foarte uşor falsificată.

Regele nu ştie despre alianţele cu PSD

Totodată, mi-e aproape imposibil să concep că Regele Mihai a fost informat de faptul că Principesa Margareta şi Radu Duda au făcut alianţe şi înţelegeri cu Liviu Dragnea şi PSD. Întreaga viaţă a Regelui Mihai – vorbim despre un om de o modestie desăvârşită, căruia comuniştii i-au luat totul, fiind nevoit să-şi întreţină prin muncă familia – e o dovadă că el a fost, întotdeauna, mai presus de astfel de trocuri imorale. Cu atât mai mult în ceea ce-i priveşte pe urmaşii politici ai comuniştilor care i-au luat tronul.

Popularitate pentru Nicolae

Monarhia românească se află într-un impas colosal. Totuşi, paradoxal, scandalul incalificabil stârnit de cuplul Margareta-Duda îi aduce un mare capital de popularitate Principelui Nicolae. Din nefericire, aceluiaşi cuplu nu îi pasă absolut deloc de faptul că, prin înlăturarea lui Nicolae, se dă o lovitură de graţie monarhiei româneşti, care este văduvită de succesorul firesc. Orice greşeală ar fi făcut Principele Nicolae, acesta s-ar dovedi insignifiantă în comparaţie cu gravele erori comise de Principesa Margareta şi de Radu Duda.

Întrebare pentru cuplul Margareta-Duda

Obsesia recâştigării patrimoniului Casei Regale demonstrează micimea adevăratelor intenţii. E de cea mai joasă speţă să te cramponezi de locuinţa ta: Palatul Elisabeta. De aceea, se impune o întrebare: mai vor Principesa Margareta şi Radu Duda restaurarea monarhiei în România? Normal ar fi să ne spună să şi nouă, ca să ştim ce şi cum

Dragnea îl vrea rege pe Duda!

Fireşte, Liviu Dragnea şi PSD şi-ar dori un rege Duda, sau o regină Margareta, dar aceste fantezii sunt scandaloase şi nu respectă succesiunea firească şi morală a Casei Regale. PSD se pregăteşte să facă pe plac cuplului Margareta-Duda şi să dea verde legii care prevede instituţionalizarea Casei Regale. Pe lângă faptul că o astfel de acţiune reprezintă o absurditate de proporţii, care în lumea democratică ar fi inacceptabilă, legea poate fi atacată la Curtea Constituţională, ceea ce ar putea avea oarece urmări notabile.

Radu Duda, „persoană de sprijin” a Securităţii

Nu în ultimul rând, discuţiile referitoare la colaborarea lui Radu Duda cu fosta Securitate sunt cât se poate de normale şi de actuale, mai ales în contextul stârnirii unui astfel de scandal care riscă să îngroape pentru totdeauna monarhia românească. Am văzut cu ochii mei o trimitere clară la Radu Duda într-un document autentic al Securităţii. Radu Duda era considerat <persoană de sprijin>, adică se ocupa, la ordinele Securităţii, de cei care urmau să colaboreze cu Securitatea. Documentul este de neatacat. Înainte de ’89, securiştii întocmeau registre cu aşa-numitele <persoane de sprijin>. Majoritatea au fost distruse, dar se mai păstrează registrul de la Giurgiu. Alte informaţii privitoare la Radu Duda s-ar mai putea afla în arhivele de la SRI care încă nu au fost predate, sau în cele menţinute la MApN”, a declarat Marius Oprea, în exclusivitate pentru PSnews.ro.     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *