Skip to content
Politică

EXPLOZIV: sora lui Carmen Dan ar fi angajată la firma lui Marian Munteanu

cotidianul.ro
" "

Marian Munteanu este liderul protestelor din Piața Universități din 1990, foarte cunoscut pentru pozițiile sale naționaliste și anti-occidentale. Actualmente este asociat la Agenția de Servicii Professional, cu o cifră de afaceri pentru anul 2017 de 19 024 755 euro și un profit net de 86 266 euro. Firma se ocupă cu închirierea de personal către companii mari care doresc să aibă angajați gestionați extern pentru perioade limitate de timp. Professional este nu doar cea mai puternica agenție de resurse umane din Romania, dar reprezintă și cea mai veche inițiativă locală din domeniu.

Cristina Simona Stan este sora ministrului de interne, Carmen Daniela Dan. Printre cei 1524 de angajați pe care agenția i-a avut în 2017 se numără și sora social democratei numită de Liviu Dragnea în fruntea Ministerului Afacerilor de Interne. Ciudat este faptul că aceasta lucrează în realitate pentru Transpeco Logistic & Distribution.

" "
" "

Transpeco Logistic & Distribution este patronată de Elena Borcea, mama recent eliberatului Cristi Borcea și a lui Corneliu George Gâdoiu. În octombrie 2017 circula știrea conform căreia familia lui Cristian Borcea vinde Gaspeco L&D și Transpeco Logistics & Distribution, tranzacție estimată la aproximativ 100 – 150 milioane de euro. Ambele companii au făcut parte din portofoliul fostei companii de stat Petrom, care după preluarea controlului de către OMV – Austria în 2004, pe fondul procesului de restructurare a companiei a decis în final să vândă aceste operațiuni, precum și alte active către alți jucători de pe piață. Gaspeco L&D este una dintre cele mai mari companii de pe piața locală de GPL, estimată la aproximativ 500.000 tone pe an, respectiv în jurul a 500 milioane euro pe an, unde concurează cu jucători de talia Rompetrol Gas, divizia locală a KMG International, Butan Gas sau Bulrom Gas.

De altfel, fostul loc de muncă al Cristinei Simona Stan este chiar gigantul austriac din domeniul energiei. Mai apoi, prin intermediul agenției la care este asociat Munteanu, a ajuns să lucreze pentru compania familiei Borcea.

Contactat de către jurnaliștii de la LumeaPolitica.ro, Marian Munteanu a declarat că nu știe despre angajarea Cristinei Stan și a părut amuzat că pe ștatele de plată ale agenției, printre cei peste 1500 de angajați se regăsește și sora unui lider social democrat.

La noi sunt 50 – 60 de specialiști în resurse umane angajați să gestioneze activitatea firmei. Restul angajaților sunt cei pe care îi închiriem către beneficiar și este normal să nu cunosc în detaliu datele acestora. Oricum, noi angajăm persoanele fără să știm care sunt rudele acestora. Analizăm CV-uri, parcurs profesional.”, a spus pentru Lumeapolitica.ro Munteanu.

" "

1 comentariu la “EXPLOZIV: sora lui Carmen Dan ar fi angajată la firma lui Marian Munteanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *