Skip to content
Europa

Expoziţie de fotografii, organizată în centrul Parisului cu ocazia Zilei Europei

Facebook/ Ambasada României în Franța

În centrul Parisului a fost organizată duminică, de Ziua Europei, o inedită expoziţie de fotografii, unde este prezentă şi artista Felicia Simion cu lucrări din colecţia sa Etnografii, informează Ambasada României în Franţa.

Institutul Cultural Român din Paris este partener al proiectului EUNIC ŤVisage(s) d’Europeť, ediţia din 2020 fiind prelungită şi în acest an.

În faţa primăriei arondismentului 14, într-un cadru generos, Piaţa Ferdinand Brunot, se află lucrări din 13 ţări, ce propun o privire asupra Europei. Alături de Felicia Simion regăsim artişti din Austria, Belgia, Bulgaria, Estonia, Italia, Luxemburg, Lituania, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia şi Turcia.

Felicia Simion are 27 de ani şi locuieşte în Bucureşti. În 2016 a absolvit Universitatea Naţională de Arte, iar în 2018 a obţinut un master în etnologie şi antropologie culturală la Universitatea din Bucureşti.

Lucrările sale au fost incluse în expoziţii colective şi individuale, în Europa şi în Statele Unite. Tânăra artistă se descrie ca fiind un fotograf freelance interesat de antropologie vizuală şi povestire. Expoziţia „Visage(s) d’Europe” poate fi văzută până pe 31 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *