Skip to content
Politică

„Extravaganțele” l-au costat pe Viorel Cataramă: s-a ales cu dosar penal după ce a mers să se infecteze voluntar cu coronavirus

Facebook

Omul de afaceri Viorel Cataramă, preşedintele Partidului Dreapta Liberală, s-a ales cu dosar penal după ce s-a dus să se infecteze voluntar cu noul coronavirus în comuna Bărbuleşti, Ialomiţa, unde, până acum, peste 70 de persoane au fost infectate, potrivit unei informări Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

„Constituire dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor

Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 C.p.

În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. – I.P.J. Ialomița s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că – în data de 07.05.2020 – o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID – 19.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

Cataramă anunța zilele trecute că intenționează să se infecteze voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra mai multe idei ale sale. Acesta a făcut anunțul pe contul său de Facebook, afirmând că „injectaţi cu frică, am acceptat mult prea uşor atât pierderea drepturilor noastre fundamentale.”

1 comentariu la “„Extravaganțele” l-au costat pe Viorel Cataramă: s-a ales cu dosar penal după ce a mers să se infecteze voluntar cu coronavirus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *