Skip to content
Politică

Extremistul maghiar Beke Istvan, afaceri cu banii românilor. Peste 66.000 lei, încasați de la Primăria Târgu Secuiesc

Firma lui Beke Istvan, arestat preventiv pentru tentativă de atentat terorist, este abonată la fondurile publice ale Primăriei Târgu Secuiesc, condusă de UDMR-istul Bokor Tibor, dezvăluie jurnalistul Dan Tanasă într-un articol de pe blogul personal. Astfel, conform informațiilor prezentate de ziarist, afacerea lui Beke Istvan se învârte în jurul serviciilor din domeniul electronic, montare sisteme audio și video, facilități de care a beneficiat inclusiv Primăria din Târgu Secuiescu.

Redăm mai jos articolul lui Dan Tănasă:

Potrivit informațiilor comunicate subsemnatului de Primăria Târgu Secuiesc în temeiul Legii nr. 544/2001, firma administrată de Beke, SC B.I.A. Electronic SRL, a încasat în perioada 2007-2015 zeci de mii de lei din bugetul public al Primăriei Târgu Secuiesc.

Banii, în total peste 66.000 de lei, au fost încasați de firma lui Beke Istvan pentru servicii în domeniul electronic, montare sisteme audio și video. Din informațiile comunicate de Primăria Târgu Secuiesc reiese că firma lui Beke a montat inclusiv sistemul de acces în primărie.

Beke Istvan, lider al filialei Târgu Secuiesc a asociației ”Mișcarea Tinerilor din cele 64 de comitate” (HVIM) a fost arestat în data de 1 decembrie 2015 sub acuzația de săvârșirea infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de acțiuni împotriva ordinii constituționale și nerespectarea regimului materiilor explozive privind prevenirea și combaterea terorismului.”, conchide jurnalistul.

Mai jos, documentele care dovedesc încasările firmei deținute de Beke Istvan:

adresa-primaria-tg-secuiesc-bokor-tibor-udmr-fonduri-firma-beke-istvan-2

adresa-primaria-tg-secuiesc-bokor-tibor-udmr-fonduri-firma-beke-istvan-3-706x1024

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *