Skip to content
Societate

Dezvălurile „pistol cu apă” și adevărata mafie din Sectorul 4. Silviu Mănăstire: La Piața Reșița, „gruparea Ștoacă” avea un protector pe nume… Negoiță

Jurnalistul Silviu Mănăstire susține, într-o postare pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”, că adevărata mafie a drogurilor din Sectorul 4 nu este cea prezentată în anchetele Libertatea și RISE Project.

”Văd multe articole în ultima vreme despre așa-zisele grupări interlope din sectorul 4. Cam pistol cu apă dezvăluirile, niște amețiți care merg la sala de forță, unii angajați pe la Poliția Locală, tot felul de închipuiți “băieți de cartier”. Și mulți proști, sau papagali, care fac scandal că le sunt dărâmate de către Primăria sectorului 4 buticurile sau wc-urile pe post de restaurante construite ilegal în parcuri.

Dacă tu ca jurnalist bagi de seamă și citezi ce spune un personaj care a luat cu japca un wc, l-a transformat în restaurant în parc și apoi urlă că îl dărâma ilegal Primăria atunci tu, jurnalistul, te duci în derizoriu”, scrie Silviu Mănăstire.

Da, în sectorul 4, la Piața Reșița a existat o grupare interlopă de trafic de droguri de mare risc, precizează ziaristul.

”Băieții de la DIICOT, Crimă Organizata, DOS au destructurat gruparea “Ștoacă” după ani de muncă. Este posibil ca rămășițele grupării să acționeze încă.

Însă, la Piața Reșița, “gruparea Ștoacă” avea un protector pe nume… Negoiță”, adaugă Silviu Mănăstire.

Jurnalistul se întreabă cum ”atât Tolontan, cât și băieții de la RISE Project nu au scris un cuvânt despre Stăpânul de la Piața Reșița, epicentrul drogurilor din sectorul 4”.

”Era imposibil ca Tolo și colegii lui, cu experiența lor, și dacă s-au documentat cu adevărat, să nu afle cine e și ce face … Negoiță. Nici măcar nu l-au amintit, știind foarte bine despre dosarul de droguri de la Piața Reșița.

Firește, în viața de jurnalist se mai întâmplă ca sursa informațiilor tale să fie chiar un… interlop. Cât de moral mai este oare demersul tău jurnalistic? Este de discutat!

Asta pentru că lui Cătălin și băieților de la RISE le este mult mai ușor sa găsească interlopi de mucava, angajați la Primărie, și să semnaleze îngrijorați că instituția este penetrată de “mafie”. Decât să își sune sursele de la DIICOT care sa le spună unde este mafia din sectoare. Dacă proștii de la Poliția locală sunt Mafia, atunci Libertatea este Washington Post.

Apropo, Băluță ar trebui să facă oricum curățenie în Poliția Locală, pentru că este supradimensionată și neprofesionistă, dar nu ăsta este subiectul central!

Subiectul este cum, după 20 de ani de presă, tu poți crede, ca un boboc într-ale meseriei, că mafia adevărată, lumea interlopă, se angajează la primărie pe salariu minim? Și nu spui un singur cuvânt despre cea mai mare rețea de trafic de droguri din sectorul 4? Pe bune?”, încheie jurnalistul Silviu Mănăstire.

3 comentarii la “Dezvălurile „pistol cu apă” și adevărata mafie din Sectorul 4. Silviu Mănăstire: La Piața Reșița, „gruparea Ștoacă” avea un protector pe nume… Negoiță

  1. Oricum, asta a fost revenge-ul lui Tolontan, că nepoata și încă o verișoară nu au luat examenul de intrare în Poliția Locală Sector 4.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *