Skip to content
Politică

Fă-te că tastezi! Barna a ajuns ținta glumelor pe internet după ce s-a prefăcut că munceşte VIDEO

Inquam Photos / George Călin

Dan Barna, președintele USR, a ajuns din nou ținta ironiilor pe rețelele de socializare, după ce a postat un video în care se preface că lucrează la laptop. În imaginile postate se poate observa cum Barna mimează că scrie un document la laptop.

" "

Dan Barna – Mesaj pentru sibieni

A trecut aproape o lună de când România este în stare de urgență.E foarte clar că e nevoie de transparență și trebuie să știm foarte clar ce se întâmplă în fiecare oraș, în fiecare localitate. E foarte clar că e în continuare nevoie de echipamente și materiale pentru multe spitale din România și e foarte clar că e nevoie să ne asumăm această criză noi toți ca și comunitate. Acest lucru e valabil și la noi acasă în Sibiu.Spun asta pentru că pericolul nu a trecut. Și spun asta pentru că prin efortul comunității și prin efortul nostru comun învățăm să conviețuim cu această epidemie. Și ceea ce am reușit să facem, o să vorbesc despre câteva dintre aceste exemple, arată de fapt că puterea comunității e ceea ce contează cel mai mult în această perioadă.Este extraordinar de frumos efortul voluntarilor de la Vă ajutăm din Sibiu care, în toată această perioadă, alături de Crucea Rosie Filiala Sibiu au reușit să sprijine instituții, au reușit să sprijine persoane vulnerabile și persoane în risc, persoane aflate în carantină și lucrul acesta nu e deloc de neglijat. De asemenea, un exemplu de bună practică din nou în întreaga țară e campania de strângere de fonduri pe care Fundația Comunitară Sibiu a reușit să o facă la nivelul Sibiului unde mii de donatori și companii au donat sume pentru sprijinul spitalelor – https://ocomunitate.ro/.E cumva frumos când vorbim de comunitate pentru că iată vedem elevii de la Goga care sunt calificați la Olimpiada Geniilor din Statele Unite, de care suntem foarte mândri și astăzi contribuie la realizarea de viziere pentru cadrele medicale. Toate acestea arată cât de important este să contribuim cu toții. Spun asta pentru că implicarea poate să aibă multe feluri.Și pentru toate acestea cred că trebuie să vă mulțumesc și să ne mulțumim unii celorlalți. Trecem prin această perioadă și vom supraviețui împreună dacă înțelegem că acest împreună înseamnă șansa noastră de a ne face bine.Vă îmbrățișez. Aveți grijă de voi. Și sunt sigur că vom avea în scurt timp ocazia să mergem mai departe.

Publicată de Dan Barna pe Marţi, 14 aprilie 2020

Internauții nu l-au lăsat netaxat, iar mai multe meme-uri au început să inunde rețele de socializare.

Vă prezentăm și noi mai jos o parte dintre ele:

@Valentin Ioan Antonescu

Publicată de Utopia Group Reloaded pe Marţi, 14 aprilie 2020

Pentru rezervari nunti, petreceri si sindrofii apelati cu incredere

Cel mai nou video al marelui maestru

Publicată de Jurnalul unui hater pe Marţi, 14 aprilie 2020

Vela parcă citește ce tastează Barna.

Publicată de Julius Constantinescu pe Marţi, 14 aprilie 2020

Imediat după apariția meme-urilor, Barna a reacţionat și a explicat că a fost vorba de „un gest reflex de concentrare asupra mesajului” pe care urma să îl transmită şi a adăugat că apreciază o glumă bună.

„Un pic de haz în vremuri de necaz.  S-a răspândit pe net o secvenţă în care apar pentru două secunde apăsând pe lângă tastatura laptop-ului din faţa mea, în maniera pianistă. A fost un gest reflex de concentrare asupra mesajului pe care mă pregăteam să îl transmit care arată însă, într-adevăr, foarte hazliu.

  Dacă renunţăm la capacitatea de umor şi autoironie ne pierdem spiritul. Sunt primul care râde la meme-urile care apar inevitabil din astfel de situaţii. Cu atât mai mult când le provoc. 

Până acum cel mai prompt şi adaptat cu vremurile e cel al mai vechiului meu amic Deiu Stanciu”, a transmis Dan Barna, publicând o glumă video pe seama acestuia.

Tutorial de spalat pe maini cu Dan Barna

Publicată de Deiu Stanciu pe Marţi, 14 aprilie 2020

 

2 comentarii la “Fă-te că tastezi! Barna a ajuns ținta glumelor pe internet după ce s-a prefăcut că munceşte VIDEO

  1. Dl Barna este o persoana compromisa. Chiar nu mai contează dacă face sau nu anumite lucruri pentru a-și îmbunătăți imaginea. Are toate viciile sistemului din care provine. Suna fals din toate pozițiile.

  2. Domnul Barna este o persoana compromisa,are toate defectele lumii din care provine. Pare ciudat poate chiar caraghios dorind să țină aprinsă o luminita care s-au stins de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *