Fabrica de „academicieni” AUR. Cursanţii au nevoie doar de o diplomă de Bac şi de 300 de lei

academia AUR
foto: captura video

Partidul lui Simion își pregătește viitorii demnitari într-o Academie Politică în care cursanții au nevoie doar de o diplomă de Bacalaureat și de 300 de lei.

Primul nivel de studii al Academiei se numește Curs de Inițiere politică și costă doar 300 de lei. Doritorii au nevoie doar de o diplomă de Bacalaureat și o copie după buletin, scrie digi24.ro.

La Școala politică a Tinerilor AUR desfășurată zilele trecute la Neptun, lectori au fost Dan Puric, Sorin Constantinescu și Marian Munteanu.

Pentru toamna anului 2023, Academia Politică AUR își propune să formeze mai multe grupe de cursanți. Prima etapă a proiectului didactic al celor de la AUR se numește “Curs de Inițiere politică” și, după cum se spune într-un anunț de-al lor, “reprezintă Nivelul 1 de studii al Academiei și se adresează tuturor celor interesați de viața politică, celor care vor să știe care sunt valorile conservatoare și pe ce se fundamentează acestea, precum și tuturor celor care își doresc o implicare activă în politică”.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, Claudiu Târziu spune că AUR este singurul partid “care are o Academie Politică, în care se formează cei care vor să ocupe funcții în organizațiile lui sau funcții de demnitate publică”.

Cursul are doar opt ore. Se desfășoară în format fizic sau online, iar viitorii demnitari ai partidului AUR vor fi inițiați în materii precum: Doctrina conservatoare, Politică și Biserică, Conduită și comunicare politică, Inițiere juridică, Istorie recentă a românilor.

Ce-ți trebuie pentru a deveni cursant al Academiei Politice AUR și, prin urmare, un potențial ocupant al unei funcții de demnitate publică în statul român? Nimic mai mult decât o copie după buletin (prin care să faci dovada că ai cel puțin 18 ani), o copie după diploma de bacalaureat și 300 de lei în buzunar. Absolvenții vor primi certificate de absolvire și 5 puncte în aplicația AUR.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: