Skip to content
Bihor Știri locale

Fabrica de bani: Primăria Oradea vinde încă 21 de locuri de casă în cartierul Tineretului

ebihoreanul.ro
" "

Municipalitatea orădeană scoate la vânzare încă 21 de parcele de teren pentru construcţia de case în cartierul Tineretului, unde orădenii sub 35 de ani ar fi trebuit să beneficieze de teren cu titlu gratuit.

La cea de-a şasea ediţie a licitaţiei publice cu strigare pentru concesionarea parcelelor cu o suprafaţă de 250 metri, de la ieşirea din Oradea spre Cluj, vor fi scoase la licitaţie amplasamente de pe străzile Victor Papilian şi Denis Diderot.

" "

„Preţul de pornire a licitaţiei este o redevenţă de 5 lei pe metrul pătrat pe an, pasul de strigare fiind de 1 leu. Data limită de depunere a ofertelor este 12 martie 2019, ora 9”, se menţionează într-un comunicat al Primăriei.

Orădenii îşi pot descărca documentaţia şi actele necesare pentru participarea la licitaţie de pe portalul Primăriei la secţiunea „Licitaţii”, conform ebihoreanul.ro.

Plicurile închise şi sigilate cu documentele de calificare vor fi deschise de către comisia de licitaţie pe data de 12 martie, la ora 13, în sala mică a Primăriei.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *