Skip to content
Social Societate

Facebook, Instagram şi Whatsapp au probleme tehnice și nu funcționează în mai multe țări

Reţelele de socializare online Facebook, Instagram şi Whatsapp se confruntă cu probleme tehnice, miercuri, în numeroase ţări, inclusiv în spaţiul Uniunii Europene şi în Statele Unite, relatează publicaţiile germane Bild şi Merkur.de.

Numeroşi utilizatori au semnalat probleme în Germania, Spania, Italia, Statele Unite, Belgia, Olanda, Luxemburg, Brazilia, Argentina, Rusia, Indonezia, Australia şi Japonia.

Mulţi utilizatori ai platformei online Instagram au semnalat probleme la transferul imaginilor. În cazul Facebook, sunt raportate probleme privind accesarea paginilor.

Facebook, Instagram şi Whatsapp au avut probleme şi în luna martie, fiind afectaţi circa 30% dintre utilizatori aproximativ 12 ore.

De asemenea parte din utilizatori reclamă grave probleme de comunicare pe Whatsapp. Pe blogul companiei încă nu este anuțată rezolvarea problemelor și nici un termen de soluționare. De altfel, momentan nu a fost anunțată sursa problemelor cu care se confruntă utilizatorii.
Toate aceste probleme vin la numai o zi de la o altă pană cu care s-a confruntat Compania CloudFlare, care protejează şi accelerează peste 785 000 de pagini web din întreaga lume și care a avut probleme marţi după-masă, motiv pentru care paginile web nu au putut fi accesate. Cei care au încercat să intre pe paginile respective au primit eroarea 502.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *