Skip to content
Alba Știri locale

Facturi de peste 100.000 de lei pentru o mănăstire din Alba: Centrul social în care sunt îngrijiți 200 de copii se va închide

Facebook/ Mănăstirea Dumbrava

O mănăstire din Alba, care administrează şi un centrul social unde sunt îngrijiţi copii şi bătrâni, are de plătit facturi pentru gaze naturale în valoare de peste 100.000 de lei.

Situaţia are loc la Mănăstirea Dumbrava din judeţul Alba. Ultima factură la gaze se ridică la 62.500 de lei. Pe luna noiembrie, factura a fost în valoare de 40.781 de lei, potrivit adevarul.

„Pe lângă mânăstire avem aşezământul social Sfânta Veronica în care sunt mai multe module de asistenţă socială. Două case de bătrâni, una la Teiuş, una la Dumbrava. La Dumbrava pe luna noiembrie mi-a venit 40.781 lei.   

Astăzi mi-a venit o factură şi am rămas stupefiat de 62.503 lei. Deci peste 1 miliard în două luni, asta e numai gazul. Nu mai pun curentul, nu mai pun apa”, a spus părintele Vasile Crişan, stareţul mănăstirii.

Acesta a precizat că până în prezent nu a avut o factură mai mare de 14.000 de lei la gaz. Stareţul susţine că nu are cum să plătească aceste facturi uriaşe şi că ar putea fi nevoit să închidă centrul social unde sunt îngrijiţi 200 de copii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *