Skip to content
Alegeri locale 2020

Fair-play electoral. Gabriel Mutu: Înainte de a fi politicieni, suntem oameni

psnews.ro
" "

Gabriel Mutu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 6 din Bucureşti, a transmis un mesaj de susţinere pentru contracandidatul său, Ciprian Ciucu, candidatul PNL susținut de USR PLUS la Primăria Sectorului 6.

Am aflat, cu parere de rău, că un membru al echipei de campanie a domnului Ciucu este infectat cu noul coronavirus. Vreau să îi urez, pe această cale, însănătoșire grabnică.

" "
" "

Înainte de a fi politicieni, suntem oameni și niciodată nu trebuie să uitam acest lucru. Toate gândurile mele bune!„, a scris Gabriel Mutu pe Facebook.

Am aflat, cu parere de rău, că un membru al echipei de campanie a domnului Ciucu este infectat cu noul coronavirus. 🙏🏼…

Publicată de Gabriel Mutu pe Sâmbătă, 12 septembrie 2020

În acest moment suspend toate acţiunile de campanie cu interacţiune umană directă. Am aflat în urmă cu câteva minute că o persoană angajată în echipa mea de campanie a fost infectată cu SARS-CoV-2. Eu nu am fost contact direct, dar cu toate acestea e mai bine să mă izolez câteva zile, să fac testul PCR şi să vedem rezultatul. Nu am niciun fel de simptome, mă simt bine. Rămân on-line şi vă ţin la curent cu evoluţia lucrurilor„, a scris Ciucu, sâmbătă, pe Facebook.

În acest moment suspend toate acțiunile de campanie cu interacțiune umană directă. Am aflat în urmă cu câteva minute ca…

Publicată de Ciprian Ciucu pe Sâmbătă, 12 septembrie 2020

El a menţionat că persoana infectată nu a participat la acţiuni de stradă, doar face parte din echipa pentru comunicarea on-line. Ciprian Ciucu a precizat că a suspendat momentan şi toate acţiunile la sediul de campanie.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *