Skip to content
Politică

Falcă, nouă ieșire virulentă contra familiei gay: Fugim de realități!

nineoclock.ro

Șeful de campanie al PNL, Gheorghe Falcă a declarat, la Interviurile Gândul, că protocolul dintre PNL şi Coaliţia pentru Familie referitor la schimbarea definiţiei familiei în Constituţie, în sensul ca aceasta să fie definită drept uniunea dintre un bărbat şi o femeie, a fost deja semnat.

„Familia, ca familie, cea care dă viaţă, este constituită din bărbat-femeie şi astăzi în Codul Civil. Dacă dumneavostră vreţi ca relaţia dintre un bărbat şi un bărbat să fie familie, nu este un pericol?„, s-a întrebat retoric primarul Aradului.

Acesta a precizat că îi e teamă ca subiectul să nu o apuce pe o pantă greşită şi că nu crede că cineva îşi doreşte ca un copil să vadă pe stradă o familie formată din doi bărbaţi sau două femei care, la rândul lor, cresc un copil.

„În primul rând, haideţi să vedem, că am senzaţia că fugim de realităţi. Nici nu vreau să ajung doar la Biblie, vorbim de realităţi. Familia, ca familie, cea care dă viaţă, este constituită din bărbat-femeie şi astăzi în Codul Civil. Dacă dumneavostră vreţi ca relaţia dintre un bărbat şi un bărbat să fie familie, nu este un pericol? Eu nu cred că dumneavoastră aţi vrea să vedeţi pe stradă, copilul dumneavoastră să vadă pe stradă doi, bărbat-bărbat care la rândul lor au grijă de un copil. (…) Mi-e teamă să nu o luăm pe o pantă greşită, iar acum acest lucru există. Voinţa a trei milioane şi ceva de oameni nu poate fi oprită nici măcar de PSD„, a spus edilul, conform gândul.info.

Acesta a comentat şi poziţia preşedintelui Klaus Iohannis faţă de iniţiativă, precizând că nu s-a discutat cu şeful statului înainte de a semna, dar nici nu consideră că ar fi fost nevoie de aşa ceva.

„Nu (n.r. ne-am consultat), dar nu cred că era nevoie, pentru că şeful statului nu a făcut un atac, Doamne fereşte, la familie, ci a explicat un lucru şi a spus că ar fi regretabil să existe un fanatism religios. Dar tot dânsul, când a văzut că am semnat acea declaraţie, a spus că e o normalitate şi, evident, o solicitare a cetăţenilor trebuie să-şi vadă de parcurs”, a mai spus Falcă.

 

1 comentariu la “Falcă, nouă ieșire virulentă contra familiei gay: Fugim de realități!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *