Skip to content
Politică

Falcă și soția, implicați într-un scandal uriaș. Edilul Aradului reacționează: Tot ce scrie acolo…

Prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Falcă, reacționează după scandalul uriaș în care a fost implicat.

Potrivit site-ului ancheteonline.ro, firma soției lui Gheorghe Falcă, primarul Aradului, ar fi făcut documentația pentru lucrări avizate de acesta.

Mai precis, Falcă, în calitate de edil, și-ar fi pus semnătura pe hotărâri emise de Primăria Arad privind întocmirea de PUZ-uri pentru diferite proiecte edilitare, a căror documentație ar fi fost elaborată de o firmă la care este este acționar și a cărei manager este soția sa.

În acest context, edilul Aradului a reacționat într-o intervenție telefonică la postul Antena3 TV: „Exista o ancheta de presa care a mai fost in municipiul Arad. Tot ce scrie acolo a fost anchetat de ANI. Acea ancheta nu are substanta judirica”.

Întrebat dacă nu există, din punctul său de vedere, niciun motiv pentru care nu ar candida anul acesta, Falcă a declarat: „Nu din punctul meu de vedere, dar au fost anchetate de ANI nu o data, ci de trei ori”.

2 comentarii la “Falcă și soția, implicați într-un scandal uriaș. Edilul Aradului reacționează: Tot ce scrie acolo…

  1. Vedeti cum ne dau toti astia cu tifla, invocand justitia basista ? E bine, zic. Daca il invoca si pe Gimbix ala de la ANI, ca dupa ce l-a anchetat el bine pe Falca a zis ca e curat, atunci sunt convins de asta. Ce mai conteaza ca ala sta pe la parnaie pentru coruptie ? Deci, nu avem decat ceea ce meritam. Daca aradenii asta vor, iar clujenii il vor pe Boc si timisorenii pe ala care deszapezeste prin videotelefon din Dubai, atunci e perfect ! Astia suntem, asta avem !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *