Fals polițist din Caraș-Severin prins în trafic de un agent adevărat

Sursă foto: Captură video

Un bărbat din Caraș-Severin este cercetat penal pentru că s-ar fi pretins polițist, cu o insignă și o legitimație cumpărate de pe internet. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost prins în trafic, după ce tot el șicanase un alt șofer. Ghinionul tânărului a fost că la volanul mașinii blocate pe șosea se afla un polițist adevărat, scrie infocs.ro.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul prâzului, pe drumul care leagă Reșița de comuna Berzovia. Un agent din cadrul Poliției Municipiului Reșița, aflat în timpul liber, era cu familia în mașina personală, când un alt șofer a încercat să-i blocheze drumul.

„La un moment dat, după mai multe manevre de frânare și accelerare bruște, mașina din spate l-a depășit și s-a oprit pe mijlocul benzii, blocându-i calea, iar din interior au coborât doi bărbați, unul dintre ei prezentându-se ca fiind polițist în alt județ, iar pentru a dovedi acest lucru i-a arătat colegului nostru o legitimație și o insignă, care nu aveau însemnele Poliției Române”, transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Polițistul adevărat și-a dat seama că are în față un impostor și și-a alertat colegii.

„Din verificările efectuate ulterior de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Bocșa s-a stabilit că bărbatul care s-a prezentat în mod fals ca fiind poliţist era un bărbat de 35 de ani din comuna Doclin, iar portofelul cu legitimația și insigna prezentate ar fi fost achiziționate de pe internet”, spun polițiștii.

Pentru fapta lui, bărbatul de 35 de ani s-a ales cu o amendă pentru comportament agresiv în trafic şi a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile. Mai mult, pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru uzurparea de calități oficiale.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: