Skip to content
Politică Video

Familia Cristinei Pocora și susținerea acesteia pentru Primăria Sectorului 3. Mesaj către alegători EXCLUSIV (VIDEO)

Cristina Pocora (candidatul PNL la Primăria Sectorului 3) a participat la interviurile video PSnews.ro, unde şi-a prezentat eforturile de campanie.

Concret, Pocora a dezvăluit susținerea de care beneficiază din partea familiei în demersul pentru Primăria Sectorului 3.

Nu în ultimul rând, în încheierea interviului, Cristina Pocora a adresat un mesaj către alegătorii care vor veni la vot pe data de 5 iunie.

Cristina Negrilă: Doamna Pocora, pe finalul interviului, aş dori să vorbim şi despre omul din spatele candidatului la Primărie. Cum arată familia Cristinei Pocora şi cum vede candidatura dumneavoastră la Primărie?

Cristina Pocora: Familia mea arată ca o familie de oameni tineri, normali, care, conform spuselor fiică-mii (fetiţa mea de 4 ani jumate, Sofia), ar trebui să se lărgească. Sofia îşi doreşte să mai aibă – unde scria într-o zi de… A rămas aşa, puţin pe gânduri, a făcut un desen şi a zis: „Uite, mami: aici e tati, aici eşti tu, aici sunt eu şi aici este frăţiorul meu mai mare, aici e bebe-surioara, bebe-frăţiorul, căţelul şi pisica”. Şi eu am zis: „Oooh, ce familie numeroasă!” Astea sunt planurile Sofiei. Noi ne-am dori să lărgim această familie, mai ales că eu sunt o mare susţinătoare a familiei, a familiei cu mulţi copii şi statisticile şi tot domeniul de care mă ocup eu (susţinerea natalităţii şi a familiei) ne spune următorul lucru: acum, pe femeie fertilă, sunt 1,5 copii. Şi, dacă o ţinem tot aşa, până în 2050, ajungem (populaţia României) undeva la 16 milioane, ceea ce este foarte rău şi pentru economie, pentru structura economică, chiar şi pentru pensiile generaţiei tinere, pentru că va fi o problemă cine le plăteşte. Însă, dacă am creşte această medie de 1,5 de copii pe femeie fertilă la 2,1 (practic, dacă fiecare am avea câte doi copii), în 2070, procesul de scădere ar stagna şi ar începe o uşoară creştere, ceea ce ar însemna o şansă pentru noi, ca naţie, şi pentru viitorul nostru. Prin urmare, eu chiar cred (şi susţin acest lucru) că familia trebuie susţinută şi mare grijă pentru familie din partea statului, a administraţiei, în aşa fel încât să avem un viitor, ca ţară. Deci proiectele mele politice se îmbină şi cu crezul meu din familie, familia mea este alături de mine (întotdeauna a fost), ne susţinem – şi eu, şi soţul meu – proiectele, nu întotdeauna e uşor: câteodată, mai ai parte şi de atacuri mincinoase şi murdare, dar familia te ajută să treci peste asta şi să mergi mai departe.

Cristina Negrilă: Doamna Pocora, noi vă dorim succes în demersul dumneavoastră şi, pe final, vă rog să le transmiteţi un mesaj alegătorilor din Sectorul 3 care vor veni la vot în 5 iunie.

Cristina Pocora: În primul rând, îi rog pe locuitorii din Sectorul 3 să se implice. Am vorbit cu mulţi tineri care îmi spun că, da, sunt dezamăgiţi de politică. Din păcate, şi politica, şi administraţia iau zi de zi decizii pentru noi, dar nu le iau transparent; le iau în interesul lor. De aceea, avem această ocazie, pe 5 iunie, să schimbăm lucrurile. Avem un singur tur de scrutin şi, la sfârşitul zilei de 5 iunie, cel care va avea şi cu un vot, şi cu două în plus, acela va fi primar. Avem de ales (sau aveţi de ales) între candidatul PSD Robert Negoiţă (cel care, până în momentul de faţă, am văzut că are mai mult datorii la stat decât lucruri bune făcute) şi eu (candidatul Partidului Naţional Liberal). Orice alt vot, în acest context, al unui tur de scrutin, pentru candidaţi de pe locurile 3-4, sunt voturi risipite, care vor ajuta candidatul PSD. De aceea, vă rog să vă gândiţi şi eu îi rog pe toţi votanţii de dreapta să iasă la vot, pentru că votul lor este foarte important. Aceste alegeri locale chiar se pot câştiga cu un vot – mă refer la votul pentru primar. La listele de consilieri, sigur că opţiunea poate fi aşa cum îşi doreşte fiecare, dar votul pentru primar de dreapta, ca să aibă valoare şi ca să poată să fie numărat real, trebuie să fie pentru candidatul PNL şi vă rog să îmi acordaţi acest vot. Iar, de asemenea, mai avem o săptămână până la sfârşitul campaniei, timp în care vă rog să discutăm, să vedem ce lucruri consideraţi că trebuie să includ în programul meu şi, împreună, să facem aceste lucruri.

Cristina Negrilă: Vă mulţumim şi mult succes în alegeri!

Cristina Pocora: Şi eu vă mulţumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *