Skip to content
Societate

Familia fetei ucise pe trecerea de pietoni cere despăgubiri de 6 milioane de euro polițistului

Facebook

Rudele fetiței ucise pe trecerea de pietoni în Bucureștii Noi, de un agent care conducea o autospecială a Poliției, cer despăgubiri de 6 milioane de euro. De asemenea, familia fetei care s-a ales cu răni, internată în spital și cu un mare șoc emoțional, solicită 1 milion de euro despăgubiri.

În prezent, polițistul se află în control judiciar și va fi audiat joi dimineață. „Zilele următoare cererea pe care o vor înainta Parchetului și instanței e de constituire ca parte civilă la plafonul maxim de 6 milioane de euro pentru decesul Raisei. Iar în partea cealaltă se gândește familia la 1 milion de euro pentru decesul Raisei. Iar în partea cealaltă se gândește familia la 1 milion de euro pentru fracturile suferite și traumă”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei. Dacă instanța nu va face dreptate, tatăl fetei decedate speră să existe o pedeapsă divină.

Până în prezent, agentul nu a dat vreo declarație anchetatorilor sau presei. De două ori a refuzat solicitarea procurorilor. Autorul nenorocirii din nord-vestul Capitalei a motivat că nu poate discuta cu anchetatorii din cauza stării emoționale deplorabile. Dezvăluirea aparține tot avocatului familiei Raisei, Adrian Cuculis.

La momentul accidentului, polițistul se afla singur în maşină, aminteşte B1 TV. El a accidentat joia trecută, 13 ianuarie, două fetițe minore care traversau strada în Sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, una dintre copile a murit, iar cealaltă a fost transportată de urgență la Spitatul „Grigore Alexandrescu”. Nefericita situație a provocat multă tristețe și furie la nivel național.

Polițistul care se afla la volanul autovehicului este acuzat de ucidere din culpă. Angajatul MAI va fi cercetat ]n libertate, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *