Skip to content
Sport

Familia lui Sala speră că fotbalistul este încă în viaţă. Fanii îi aduc omagiu în faţa stadionului din Cardiff

" "

Horacio Sala, tatăl fotbalistului Emiliano Sala, s-a declarat disperat după ce avionul în care se afla fiul său a dispărut, în zona Canalului Mânecii.

„Sunt disperat, sper că totul va fi bine. Familia mea nu ştia nimic, eu i-am informat. Pentru el, ca pentru toţi, transferul la Cardiff era un mare pas”, a declarat el, în lacrimi, unui post argentinian, citat de lefigaro.fr.

" "
" "

Avionul privat de mici dimensiuni, de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul Emiliano Sala a fost dat dispărut, luni seară, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic, în jurul orei 21.00. Operaţiunile de căutare au început în zona Alderney, cea mai nordică dintre Insulele Canalului. Sala, coechipier cu Ciprian Tătăruşanu la FC Nantes, se îndrepta spre Ţara Galilor, unde semnase un contract cu echipa Cardiff City, scrie News.ro.

Argentinianul de 28 de ani semnase cu gruparea de pe lcoul 18 din Premier League pentru 15 milioane de lire sterline şi fusese la Nantes pentru a-şi lua rămas bun de la coechipierii săi.

Sala a jucat 19 meciuri în acest sezon pentru FC Nantes, marcând 12 goluri. În acriera lui a mai jucat la Bordeaux, Orleans, Niort şi Caen.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *