Skip to content
Sport

Fanii lui Rangers la picioarele lui Ianis Hagi: Dumnezeule, este un fenomen!

Facebook.com/IanisHagi Facebook.com/IanisHagi

Ianis Hagi (21 de ani) a contribuit din plin la victoria lui Rangers FC în fieful celor de la Braga. După ce a ratat un penalty, în finalul primei reprize, Hagi jr a dat dovada talentului său în partea a doua, atunci când s-a revanșat cu o pasă de maestru pentru golul marcat de Ryan Kent.

Fanii grupării scoțiene au fost din nou impresionați de prestația internaționalului și nu au fost deloc zgârciți când au folosit tot felul de apelative la adresa românului.

Pasa lui Ianis Hagi! Dumnezeule, este un fenomen!”, ”De ce să îl scoți pe Hagi? Este talentul creativ despre care am plâns până acum!”, „Este briliant să îl vezi din punct de vedere estetic pe Hagi”, reprezintă doar câteva dintre postările fanilor lui Rangers, care-l au în prim plan pe fotbalistul român.

Faptul că Ianis Hagi a ratat un penalty nu i-a știrbit deloc din aură, dimpotrivă. Suporterii lui Rangers au apreciat faptul că românul a știut să depășească acel moment și și-a demonstrat în continuare clasa, informează digisport.ro.

„Ianis Hagi este un fotbalist diferit. Claritatea pe care i-o oferă lui Rangers pe faza ofensivă nu este răsplătită”, a mai postat unul dintre susținătorii scoțienilor.

„Ianis Hagi este fenomenal! Nu sunt sigur despre temperamentul lui, însă are talent din abundență, să sperăm că îl va folosi cum trebuie” / „Încă o prestație fantastică a lui Ianis Hagi. Ce jucător!”, au mai scris și alți fani, dar comentariile de pe twitter se înmulțesc de la minut la minut.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *