Skip to content
Prahova Știri locale

Fântâni arteziene din mai multe zone ale Ploieştiului pline de spumă, după ce au fost vandalizate

news.ro

Mai multe fântâni arteziene din municipiul Ploieşti au fost vandalizate, sâmbătă, persoane necunoscute turnând în apă o substanţă – cel mai probabil un detergent – care a umplut cu spumă bazinele. Firma care administrează domeniul public şi care aparţine Consiliului Local Ploieşti face apel la localnici să semnaleze autorităţile orice acte de vandalism.

Persoane neidentificate au vandalizat, sâmbătă,  fântânile arteziene din zona Casa Sindicatelor şi Gara de Sud din municipiul Ploieşti, notează news.ro.

Societatea Servicii de Gospodărire Urbană (SGU) Ploieşti SRL, firmă care aparţine Consiliului Local Ploieşti şi care administrează, spaţiul verde şi alte zone ale domeniului public anunţă că actele de vandalism s-au produs „prin deversarea unor substanţe generatoare de reacţii chimice”.

Oficialii societăţii comerciale fac apel la localnici să anunţe orice act de vandalism la care asistă şi să sune la numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) şi Poliţiei Locale (0244/954).

Reamintim ploieştenilor faptul că, tolerarea comportamentului lipsit de civism al unor persoane are ca rezultat încurajarea acestora în a comite şi mai multe acte de vandalism. Toate acestea ne îngreunează activitatea de întreţinere şi modernizare a obiectivelor administrate”, precizează SC SGU Ploieşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *