Skip to content
Societate

Fântânile Urbane din Piaţa Unirii din Capitală, recunoscute ca record mondial

La aproape un an de la inaugurarea Fântânilor Urbane din Piaţa Unirii şi de la lansarea spectacolului de apă, muzică şi lumini “Simfonia Apei,” acestea au fost recunoscute, omologate şi publicate drept Cel Mai Lung Şir de Fântâni Coregrafice Sincronizate din Lume, de către Academia Recordurilor Mondiale (World Record Academy).
Fântânile bucureştene din Piaţa Unirii, redeschise în anul 2018 dupa un amplu proces de reabilitare implementat de Apa Nova, în baza obligaţiilor asumate prin contractul de concesiune cu Primăria Capitalei, sunt primele fântâni urbane care beneficiază de echipamente şi tehnologie de ultimă generaţie, la nivel European. De la momentul reconfigurării, fântânile de la Piaţa Unirii au devenit unul dintre cele mai importante puncte de atracţie ale oraşului, iar cele 70 de showuri Simfonia Apei susţinute până acum au încântat peste 219.000 de turişti şi bucuresteni prezenţi în zilele de weekend în Bucureşti„, arată Apa Nova într-un comunicat.
Fântânile din Piaţa Unirii sunt un simbol al oraşului, care a fost redat prin acest proiect de reabilitare locuitorilor şi turiştilor săi. Recunoaşterea internaţională a acestor fântâni urbane şi a spectacolelor sale este o valoare adăugată la care ne raportăm. Ne mândrim că am implementat cu succes unul dintre cele mai ambiţioase proiecte de dezvoltare urbană din ultimii ani realizat în Europa. Pentru Apa Nova acesta este un proiect remarcabil, reconfirmând standardul de excelenţă la care compania se raportează în toate proiectele implementate şi în calitatea serviciilor furnizate în fiecare zi bucureştenilor”, a declarat Mădălin Mihailovici, director general Apa Nova, scrie adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *