Skip to content
Politică

DREPT LA REPLICĂ/ Fantoma PDL bântuie ANL: omul Robertei Anastase, MILIOANE de euro fără licitație

ampress.ro

UPDATE 13 martie

Redăm mai jos dreptul la replică primit de la S.C. COLEN IMPEX S.R.L.

Dreptul la replica – S.C. COLEN IMPEX S.R.L.

———————————

Fantoma Partidului Democrat Liberal (PDL) bântuie Agenția Națională pentru Locuințe (ANL): omul Robertei Anastase a obținut MILIOANE de euro fără licitație.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) a atribuit în aceeaşi zi două contracte, fără licitaţie, unei firme deţinute de un apropiat al Robertei Anastase, fost lider PDL şi preşedinte al Camerei Deputaţilor, scrie Jurnalul Național.

Alexandru Claudiu Coleşiu a fost şef de campanie al deputatei, care a reuşit la un moment dat să-l pună şi director general al companiei de stat Conpet SA. Firma acestuia, Colen Impex SRL, este abonată la banii statului, beneficiind într-un termen scurt de contracte în valoare de 72,5 milioane de euro.

ANL a acordat pe 06.03.2017 un contract de proiectare şi execuţie lucrări pentru obiectivul de investiţie “Locuinţe pentru tineri destinate închirierii, judeţul Constanţa, municipiul Mangalia, str. Oituz, lot 1, specialişti din sănătate”, în urma unei cereri de ofertă, prin procedură simplificată. Colen Impex SRL Ploieşti, firma aleasă de ANL, va primi pentru serviciile sale 2.179.500 de lei, fără TVA. În aceeaşi zi, ANL a atribuit un contract similar, de proiectare şi executare lucrări de “Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, judeţul Ialomiţa, municipiul Slobozia, str. Viilor nr. 65A, specialişti în sănătate”, tot fără licitaţie, singurei firme care a depus o ofertă, respectiv aceeaşi Colen Impex SRL. Societatea ploieşteană va încasa în acest caz 1.1.43.180 lei, fără TVA.

Citiți mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *